Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Caietele Intuitext pentru Clasa I – Atractive pentru elevi, de ajutor pentru profesori

Unitățile de învățare sunt structurate tematic și conțin pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulare și evaluare finală.

În plus, sunt în legătură cu platforma Școala Intuitext, care oferă dimensiunea digitală a educației, fapt ce reprezintă un atu pentru atragerea copiilor spre învățarea cu ajutorul mijloacelor moderne puse la dispoziție de tehnologia actuală.

Mai mult decât atât, dacă alegeți caietele Intuitext pentru clasa I, veți primi materiale gratuite pentru activitatea dumneavoastră la clasă:

- Ghidul învăţătorului (pe care îl vom trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail, menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea  integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;

- Teste de Evaluare Inițială (se vor trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail);

- Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (le vom trimite pe adresa dvs. de e-mail).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372 156 300, unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Caiete Intuitext pentru Clasa I

De ce să alegeți Caietele elevului de la Intuitext?


Caiet Comunicare în limba română


• La finalul lecțiilor, în cadrul Evaluării, copiii sunt îndrumați să se auto-evalueze. Astfel, elevii învață să-și aprecieze nivelul cunoștințelor dintr-un anumit moment.

• Are o grafică aerisită și spațiu suficient pentru ca elevii să poate completa spațiile punctate.


• Caietul conține spații cu liniatură specifică alocate scrierii pentru copiere, transcriere, completare de propoziții, formulare de enunțuri, precum și exerciții variate care vizează domeniile: citire/lectură,  scriere/redactare, elemente de construcție a comunicării.


• Sarcinile de învățare sunt atractive, au grade diferite de dificultate, vizează formarea și utilizarea achizițiilor, dezvoltarea creativității elevilor. Jocurile au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.


• Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor/experiențe posibile în realitate.


Caiet Matematică și explorarea mediului


• Conține exerciții plăcute prin care elevii învață Matematica într-un mod atractiv și eficient. (Exemplu: pag. 9, ex. 9, 11, 12)


• Exemplele oferite sunt desprinse din universul copiilor, așa cum este jocul Nu te supăra, frate! (Exemplu: pag. 10, ex. 13)


• Evaluarea este concepută, de asemenea, sub formă de joc. Astfel elevii privesc evaluarea ca pe o ocazie de a înțelege unde trebuie să-și mai îmbunătățească cunoștințele, nu ca pe o experiență de care să se teamă.


• Caietul conține exerciții atractive, cu grade diferite de dificultate, vizează formarea achizițiilor matematice, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor. Jocurile au o pondere semnificativă și facilitează transferul către alte discipline.


• Contextele de învățare surprind evenimentele importante din viața elevilor: Crăciun, vacanța de iarnă, începutul anului școlar etc. Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor/experiențe posibile în realitate.

 

buton Consulta oferta completă

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 06.09.2017 15:32 | 3062 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

294 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN