Şcoala cu
bune practici

38 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Caietele Intuitext pentru Clasa a II-a – eficiente și la școală și acasă

Aceste lucrări sunt concepute având la bază atât nevoile cadrelor didactice, cât și dorințele copiilor. Sunt moderne, atractive și urmează ideea de învățare prin joc. 

 

De ce să alegeți Caietele elevului de la Intuitext?

Comunicare în limba română

  • Conține activități și exerciții ce dezvoltă creativitatea (pag. 28, ex. 6), auto-analiza (pag. 38, ex. 3c), scrierea creativă (pag. 41, ex. 4) sau imaginația și exprimarea liberă (pag. 10, ex. 8).
  • Exerciții care îi învață pe elevi să-i observe pe cei din jur, să fie atenți la detalii și să poată descrie persoane din anturajul apropiat. (pag. 13, ex. 2)
  • Conține exerciții care îi provoacă pe elevi să gândească și să-și construiască opinii argumentate. (pag. 8, ex. 4)
  • Elevii sunt invitați să aprecieze singuri felul în care au respectat regulile de scriere corectă, îngrijită. Astfel, își dezvoltă abilitatea de a se autoevalua. 
  • Are o abordare ludică, cu exerciții amuzante ce stimulează creativitatea elevilor și încurajează o atitudine pozitivă în raport cu școala. (pag. 12, ex. 5)

Matematică și explorarea mediului

  • Integrarea la nivel intradisciplinar și interdisciplinar este o caracteristică a concepției pedagogice care a stat la baza elaborării caietelor pentru clasa a II-a.
  • Caietele conțin pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulării și evaluării finale, pregătirii pentru evaluarea națională. Sarcinile de învățare sunt atractive, cu grade diferite de dificultate. 
  • Lecțiile respectă ordinea celor din manualul editurii INTUITEXT; sarcinile de învățare asigură aprofundarea/dezvoltarea celor din manual, au legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate.
  • La finalul fiecăruia dintre cele două caiete (corespunzătoare celor două semestre), autorii propun modele de teste asemănătoare celor de la Evaluarea Națională clasa a II-a.
  • Teste pentru Evaluarea Națională – Comunicare în Limba Română și Matematică și explorarea mediului
  • Îi ajută pe elevi să se familiarizeze cu evaluarea pe care o vor avea de susținut la finalul clasei a II-a, să înțeleagă unde mai au de învățat și de îmbunătățit.
  • Propun o abordare plăcută, cu grafică atractivă, pentru ca elevii să perceapă testările ca ocazii de a înțelege ce nu știu foarte bine.

 

NOU! Colecția de caiete ÎNVEȚI CU PLĂCERE!


De anul acesta, editura INTUITEXT le oferă elevilor și cadrelor didactice DOUĂ CAIETE ALE ELEVULUI PENTRU CLASA a II-a din colecția ÎNVEȚI CU PLĂCERE:

Comunicare în limba română – este un instrument de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare, de receptare a mesajelor orale/ scrise și redactare de mesaje.

Matematică și explorarea mediului este o lucrare ce oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, conform programei școlare. Alegerea acestui auxiliar reprezintă o opțiune sigură pentru a avea un copil competent, deschis către noi şi variate experiențe de învăţare, pregătit pentru evaluarea națională de la sfârșitul clasei a II-a.

 

Cadrele didactice care aleg caietele Intuitext primesc GRATUIT:


- Ghidul învăţătorului (pe care îl vom trimite în format editabil pe adresa de e-mail menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;
- Teste de Evaluare Inițială (se trimit în format editabil pe e-mail);
- Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (se trimit pe e-mail).


Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372 156 300, unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00.

 

 

 

 

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 10.09.2018 12:17 | 1567 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 39 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

118 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN