Jocuri educaţionale

Joc de colorat
Joc de colorat. Culori calde-reci etc.
Matematica Clasa a II-a

Testoasa
Elemente intuitive de geometrie. Forme plane
Matematica Clasa a III-a

Provizii
Factor comun
Matematica Clasa a III-a

Caietele Intuitext pentru Clasa a II-a – cele mai bune materiale de lucru acasă și la clasă

Caietele elevului pentru clasa a II-a reprezintă instrumente de învățare care oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor specifice clasei a II-a, de receptare a mesajelor orale/scrise și de redactare de mesaje. Sunt structurate în 12 unități de învățare (6 unități în caietul pentru semestrul I și 6 unități în caietul pentru semestrul al II-lea). Unitățile de învățare sunt structurate tematic, iar lecțiile respectă ordinea celor din manualul editurii INTUITEXT. De asemenea, sarcinile de învățare asigură aprofundarea/dezvoltarea celor din manual, având legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate.

Mai mult decât atât, dacă alegeți caietele Intuitext pentru clasa a II-a, veți primi materiale gratuite pentru activitatea dumneavoastră la clasă:

-Ghidul învăţătorului (pe care îl vom trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail, menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea  integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;

-Teste de Evaluare Inițială (se va trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail);

-Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (le vom trimite pe adresa dvs. de e-mail).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372 156 300, unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Caiete Intuitext pentru Clasa a II-a

De ce să alegeți Caietele elevului de la Intuitext?


Caiet de Comunicare în limba română

•Conține exerciții care îi provoacă pe elevi să gândească și să-și construiască opinii argumentate. (pag. 8, ex. 4)

•Elevii sunt invitați să aprecieze singuri felul în care au respectat regulile de scriere corectă, îngrijită. Astfel, își dezvoltă abilitatea de a se autoevalua.

•Are o abordare ludică, cu exerciții amuzante ce stimulează creativitatea elevilor și încurajează o atitudine pozitivă în raport cu școala. (pag. 12, ex. 5)

•Conține activități și exerciții ce dezvoltă creativitatea (pag. 28, ex. 6), auto-analiza (pag. 38, ex. 3c), scrierea creativă (pag. 41, ex. 4) sau imaginația și exprimarea liberă (pag. 10, ex. 8).

•Exerciții care îi învață pe elevi să-i observe pe cei din jur, să fie atenți la detalii și să poată descrie persoane din anturajul apropiat. (pag. 13, ex. 2)

 

Caiet de Matematică și explorarea mediului


•Lecțiile respectă ordinea celor din manualul editurii INTUITEXT; sarcinile de învățare asigură aprofundarea/dezvoltarea celor din manual, au legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate.


•Integrarea la nivel intradisciplinar și interdisciplinar este o caracteristică a concepției pedagogice care a stat la baza elaborării caietelor pentru clasa a II-a.


•Caietele conțin pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulării și evaluării finale, pregătirii pentru evaluarea națională. Sarcinile de învățare sunt atractive, cu grade diferite de dificultate.


•La finalul fiecăruia dintre cele două caiete (corespunzătoare celor două semestre), autorii propun modele de teste asemănătoare celor de la Evaluarea Națională clasa a II-a.

Teste pentru Evaluarea Națională – Comunicare în Limba Română și Matematică și explorarea mediului

•Îi ajută pe elevi să se familiarizeze cu evaluarea pe care o vor avea de susținut la finalul clasei a II-a, să înțeleagă unde mai au de învățat și de îmbunătățit.


•Propun o abordare plăcută, cu grafică atractivă, pentru ca elevii să perceapă testările ca ocazii de a înțelege ce nu știu foarte bine.

 

buton Consulta oferta completă

 

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 07.09.2017 15:35 | 2195 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Cum eviti conflictele in familie

Comunicarea parinte - copil
Echilibrul emotional

Dintii sparti la copii

Educatie pentru sanatate

Comentarii (2)

0 0

13.09.2017 18:14 victoriamihai

Buna ziua! Vrem sa stim care auxiliare sunt autorizate. Exista vreo lista? Dumneavoastra sunteti pe lista?

0 0

14.09.2017 09:21 Editura_Intuitext - Autor

Buna ziua. Va multumim pentru interesul acordat editurii noastre. In acest moment, nu au fost avizate auxiliarele nici unei edituri, pentru ca MEN nu a aprobat inca Metodologia de avizare auxiliare. Nu exista nici un auxiliar avizat de MEN in acest moment de la nici o editura. Noi le-am depus la Minister pentru avizare, asteptam un raspuns. Va dorim o zi buna!

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 22 evenimente

«DECEMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Salvati planeta Pamant !

Propus de: Ela123

Sondajul zilei

Părinții se plâng că elevii au prea multe materii și ore. Conform noului plan-cadru, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au 31-34 ore pe săptămână. Elevilor le-au fost introduse materii noi dar, și unele discipline din vechiul plan-cadru sunt considerate inutile de către părinți. Ce discipline, în opinia dumneavoastră, ar trebui eliminate?

1053 voturi | 48 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: teoiordachioaie Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati