Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Caietele Intuitext pentru Clasa a II-a – cele mai bune materiale de lucru acasă și la clasă

Mai mult decât atât, dacă alegeți caietele Intuitext pentru clasa a II-a, veți primi materiale gratuite pentru activitatea dumneavoastră la clasă:

-Ghidul învăţătorului (pe care îl vom trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail, menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea  integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;

-Teste de Evaluare Inițială (se va trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail);

-Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (le vom trimite pe adresa dvs. de e-mail).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372 156 300, unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Caiete Intuitext pentru Clasa a II-a

De ce să alegeți Caietele elevului de la Intuitext?


Caiet de Comunicare în limba română

•Conține exerciții care îi provoacă pe elevi să gândească și să-și construiască opinii argumentate. (pag. 8, ex. 4)

•Elevii sunt invitați să aprecieze singuri felul în care au respectat regulile de scriere corectă, îngrijită. Astfel, își dezvoltă abilitatea de a se autoevalua.

•Are o abordare ludică, cu exerciții amuzante ce stimulează creativitatea elevilor și încurajează o atitudine pozitivă în raport cu școala. (pag. 12, ex. 5)

•Conține activități și exerciții ce dezvoltă creativitatea (pag. 28, ex. 6), auto-analiza (pag. 38, ex. 3c), scrierea creativă (pag. 41, ex. 4) sau imaginația și exprimarea liberă (pag. 10, ex. 8).

•Exerciții care îi învață pe elevi să-i observe pe cei din jur, să fie atenți la detalii și să poată descrie persoane din anturajul apropiat. (pag. 13, ex. 2)

 

Caiet de Matematică și explorarea mediului


•Lecțiile respectă ordinea celor din manualul editurii INTUITEXT; sarcinile de învățare asigură aprofundarea/dezvoltarea celor din manual, au legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate.


•Integrarea la nivel intradisciplinar și interdisciplinar este o caracteristică a concepției pedagogice care a stat la baza elaborării caietelor pentru clasa a II-a.


•Caietele conțin pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulării și evaluării finale, pregătirii pentru evaluarea națională. Sarcinile de învățare sunt atractive, cu grade diferite de dificultate.


•La finalul fiecăruia dintre cele două caiete (corespunzătoare celor două semestre), autorii propun modele de teste asemănătoare celor de la Evaluarea Națională clasa a II-a.

Teste pentru Evaluarea Națională – Comunicare în Limba Română și Matematică și explorarea mediului

•Îi ajută pe elevi să se familiarizeze cu evaluarea pe care o vor avea de susținut la finalul clasei a II-a, să înțeleagă unde mai au de învățat și de îmbunătățit.


•Propun o abordare plăcută, cu grafică atractivă, pentru ca elevii să perceapă testările ca ocazii de a înțelege ce nu știu foarte bine.

 

buton Consulta oferta completă

 

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 07.09.2017 15:35 | 3137 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (2)

0 0

13.09.2017 18:14 victoriamihai

Buna ziua! Vrem sa stim care auxiliare sunt autorizate. Exista vreo lista? Dumneavoastra sunteti pe lista?

0 0

14.09.2017 09:21 Editura_Intuitext - Autor

Buna ziua. Va multumim pentru interesul acordat editurii noastre. In acest moment, nu au fost avizate auxiliarele nici unei edituri, pentru ca MEN nu a aprobat inca Metodologia de avizare auxiliare. Nu exista nici un auxiliar avizat de MEN in acest moment de la nici o editura. Noi le-am depus la Minister pentru avizare, asteptam un raspuns. Va dorim o zi buna!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

296 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN