Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Caietele Intuitext de Matematică pentru Gimnaziu – De ce sunt alegerea profesorilor moderni

Pentru a apropia această știință de copii și a-i ajuta să-i înțeleagă toată frumusețea, e nevoie de o abordare pedagogică specială și de instrumente de studiu potrivite.

De aceea, specialiștii INTUITEXT în educație și o echipă de profesori cu rezultate excelente la catedră au creat auxiliare pentru ciclul gimnazial, ținând cont atât de dorințele profesorilor, cât și de cele ale elevilor.

Culegerea de matematică pentru clasa a V-a, concepută ca o prelungire a manualului, îi ajută pe elevi să lucreze mai mult sau să se pregătească pentru concursuri şi olimpiade.

Lucrarea este structurată în trei secțiuni: exerciții și probleme pentru lecțiile din manual, modele de teze, probleme de performanță, plus răspunsuri.

De ce este alegerea profesorilor care iubesc Matematica

• În prima parte, pentru fiecare lecție din manual, vă propunem câte 10 probleme cu grad diferit de dificultate: primele patru ușoare, următoarele patru de nivel mediu și ultimele două cu grad sporit de dificultate. Acestea sunt precedate, uneori, de probleme rezolvate din manual, indicându-vă, pentru fiecare problemă, numărul și pagina la care se găsește. Răspunsurile acestor probleme se află la finalul lucrării.

• Partea a doua cuprinde câte două modele de lucrări scrise semestriale/teze.

• În partea a treia am selectat 140 de probleme care s-au dat de-a lungul timpului fie la Olimpiada de Matematică, fie la Concursul „Gazeta Matematică ViitoriOlimpici.ro”. Soluțiile acestor probleme se află pe site-ul: www.ViitoriOlimpici.ro.

Matematică. Suport teoretic și exerciții aplicative – clasa a VI-a (ÎN CURS DE APARIȚIE)

Este concepută atât ca un îndreptar pentru elevi și profesori, cât și ca o culegere de exerciții și probleme de matematică.

Acest auxiliar cuprinde noțiuni teoretice, probleme rezolvate și aplicații pentru fiecare lecție, parcurgând toate unitățile de învățare și respectând recomandările programei școlare în vigoare.

Fiecare unitate de învățare se finalizează cu o lecție de recapitulare și sistematizare a cunoștințelor, o probă de evaluare însoțită de barem și o lecție de ameliorare-dezvoltare, oferind elevilor un feedback imediat și posibilitatea de a reveni asupra învățării pentru a-și consolida cunoștințele.

 

De ce este o culegere valoroasă pentru profesori și elevi

• adresează elevilor de clasa a VI-a, conținuturile fiind însoțite de răspunsuri, indicații de rezolvare, în unele cazuri fiind chiar rezolvate.

• este structurată în paisprezece unități de învățare, dintre care prima este dedicată recapitulării cunoștințelor de clasa a V-a, iar ultima vizează recapitularea finală.

• conține exerciții și probleme ce ajută la dezvoltarea tuturor competențelor specifice prevăzute de programa școlară. Sunt propuse spre rezolvare douăsprezece teste sumative (câte unul pentru fiecare capitol/ unitate) și două teste de pregătire a elevilor pentru evaluarea națională.

• exercițiile și problemele propuse sunt utile în activitatea la clasă, în pregătirea suplimentară a elevilor, precum și în pregătirea pentru participarea la diverse concursuri școlare.

 

Cadrele didactice care aleg auxiliareleIntuitext primesc GRATUIT:

Ghidul profesorului;

Teste*.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372 156 300unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

 

 

 

*materialele se trimit în format editabil pe adresa dvs. de e-mail, menționată în momentul plasării comenzii.

Propus de: Editura_Intuitext | 30.08.2018 12:33 | 1376 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

297 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN