Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Auxiliarele Intuitext pentru clasa a IV-a – suportul de care aveți nevoie pentru lecții de succes

Dragi cadre didactice,

Alegerea auxiliarelor pentru clasa a IV-a este poate mai dificilă ca până acum. Atât pentru dumneavoastră cât și pentru elevi este important ca ei să fie cât mai bine pregătiți pentru anul ce urmează.

Trecerea în clasa a V-a este o provocare pentru elevi – ei trebuie să se adapteze la un alt mod de predare – fiecare profesor va veni cu un alt stil. Această tranziție poate fi mai ușoară pentru ei dacă stăpânesc bine materiile pe care le-au întâlnit ăn anii anteriori.

Trimiteți un e-mail la adresa - vanzari@intuitext.ro sau sunați la numărul de telefon 0372.156.300 și echipa Intuitext vă oferă suportul de care aveți nevoie plus oferta cu produsele din portofoliu care se pliază cu nevoile dvs. În acest mod veți avea mai mult timp la dispoziție sa analizați care sunt auxiliarele cele mai potrivite pentru elevii dvs.

Pentru clasa a IV-a Editura Intuitext are pregătite următoarele auxiliare:

1. Caietul elevului pentru Limba și literatura română - Clasa a IV-a

Auxiliarul conține și pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul unităților de învățare, recapitulării și evaluării finale, pregătirii pentru evaluarea națională.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, sunt atractive și au grade diferite de dificultate.

În plus, acestea surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate, facilitând formarea unor tehnici de lucru.

Astfel, exercițiile propuse au, pe lângă funcția informativă și formativă, un plus de valoare ce rezultă din contextualizarea învățării.

2. Caietul elevului pentru Geografie - Clasa a IV-a

Este structurat în 5 unități de învățare, care îi ajută pe elevi să-și însușească în mod plăcut noțiunile din manual datorită modului de prezentare atractiv.

Exercițiile sunt însoțite de imagini captivante și colorate și apropie informația de copii în mod natural.

Caietul auxiliar propune conceptul de învățare prin joc, exemple relevante fiind rebusurile sau hărțile.

Auxiliarul poate fi parcurs de către elev atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

3. Științe ale naturii - Caietul elevului pentru clasa a IV-a

Caietul cuprinde o colecție de fișe de experimente și fișe de activitate independentă, asigurând atât formarea competențelor prevăzute de programa școlară, cât și un mediu de lucru plăcut pentru micii exploratori.

Este structurat în 6 unități de învățare, fiecare dintre acestea având o secțiune de recapitulare și evaluare.

Sarcinile de lucru sunt completate de elemente vizuale atractive, cum ar fi imaginile, graficele sau tabelele.

Auxiliarul poate fi parcurs de către elev atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă și constituie un real suport.

4. Limba și literatura română - Culegere de exerciţii pentru clasa a IV‑a

Este structurată în 9 unități de învățare în care sunt abordate teme, precum: vocabularul, propoziția, semnele de punctuație, textul (literar, narativ, în versuri, informativ, funcțional), părțile de vorbire,ortografia, părțile de propoziție, scrierea creativă.

Este concepută în așa fel încât să pregătească elevul pentru testele de evaluare sumativă și pentru testul de evaluare națională de la finalul clasei a IV-a.

Poate fi utilizată ca auxiliar al oricărui manual alternativ de clasa a IV-a.

Sarcinile de lucru vizează: aprofundarea şi dezvoltarea achiziţiilor privind receptarea şi redactarea de mesaje scrise, rezolvarea punctuală a unor sarcini de învăţare, exersarea în contexte integrate a conţinuturilor.

5. Matematică - Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a IV‑a

Este structurată în 10 unități de învățare, dintre care primele 9 conțin o serie de tematici aferente unității din care fac parte și sunt încheiate cu două teste, iar unitatea a zecea este de evaluare finală. 

Culegerea respectă programa școlară în vigoare și nu o depășește. Sarcinile de lucru sunt însoțite de răspunsuri și indicații de rezolvare, fiind ușor de parcurs și potrivite profilului de vârstă al elevilor.

Materialul pune la dispoziție 811 exerciții și probleme, având contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară. Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursurile școlare.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 08.06.2023 10:09 | 7688 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

318 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN