Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Auxiliare INTUITEXT pentru clasa a IV-a sunt pregătite pentru noul an școlar

Stimate cadre didactice,

Clasa a IV-a este ultima din ciclul primar de învățământ și este important ca elevii să fie pregătiți pentru noua etapă pe care urmează să o parcurgă. Editura INTUITEXT a pregătit oferte și pachete de auxiliare pe care dumneavoastră le puteți comanda pentru ca elevii să aibă o experiență de învățare cât mai plăcută.

Iată care este oferta pentru noul an școlar:

  • Reduceri progresive de preț în funcție de cantitate;
  • Abonament gratuit la Didactitc PREMIUM pentru 3 luni (la comenzi de peste 10 bucăți);
  • Transport gratuit la comenzile de peste 150 lei;
  • Fișe de evaluare, teste și planificări – utile în activitatea de la clasă.

Vă invităm să descoperiți oferta Editurii INTUITEXT pentru elevii de clasa a IV-a:

Matematică - Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a IV‑a

Este structurată în 10 unități de învățare, dintre care primele 9 conțin o serie de tematici aferente unității din care fac parte și sunt încheiate cu două teste, iar unitatea a zecea este de evaluare finală.  Culegerea respectă programa școlară în vigoare și nu o depășește. Sarcinile de lucru sunt însoțite de răspunsuri și indicații de rezolvare, fiind ușor de parcurs și potrivite profilului de vârstă al elevilor. Materialul pune la dispoziție 811 exerciții și probleme, având contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară.

Caietul elevului pentru Limba și literatura română - Clasa a IV-a

Auxiliarul conține și pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul unităților de învățare, recapitulării și evaluării finale, pregătirii pentru evaluarea națională.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, sunt atractive și au grade diferite de dificultate. În plus, acestea surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate, facilitând formarea unor tehnici de lucru.

 

Științe ale naturii - Caietul elevului pentru clasa a IV-a

Cuprinde o colecție de fișe de experimente și fișe de activitate independentă, asigurând atât formarea competențelor prevăzute de programa școlară, cât și un mediu de lucru plăcut pentru micii exploratori. Este structurat în 6 unități de învățare, fiecare dintre acestea având o secțiune de recapitulare și evaluare. Sarcinile de lucru sunt completate de elemente vizuale atractive, cum ar fi imaginile, graficele sau tabelele.

 

Caietul elevului pentru Geografie - Clasa a IV-a

Este structurat în 5 unități de învățare, care îi ajută pe elevi să-și însușească în mod plăcut noțiunile din manual datorită modului de prezentare atractiv. Exercițiile sunt însoțite de imagini captivante și colorate și apropie informația de copii în mod natural. Caietul auxiliar propune conceptul de învățare prin joc, exemple relevante fiind rebusurile sau hărțile.


Limba și literatura română - Culegere de exerciţii pentru clasa a IV‑a

Este structurată în 9 unități de învățare în care sunt abordate teme, precum: vocabularul, propoziția, semnele de punctuație, textul (literar, narativ, în versuri, informativ, funcțional), părțile de vorbire,ortografia, părțile de propoziție, scrierea creativă. Este concepută în așa fel încât să pregătească elevul pentru testele de evaluare sumativă și pentru testul de evaluare națională de la finalul clasei a IV-a. Poate fi utilizată ca auxiliar al oricărui manual alternativ de clasa a IV-a.

 


Matematică - Teste pentru Evaluarea Națională, clasa a 4-a

 

Pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională.

Testele INTUITEXT au o structură ce respectă precizările Metodologiei de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a.

 


Limba și literatura română - Teste pentru Evaluarea Națională, clasa a 4-a

Pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională.

Testele INTUITEXT au o structură ce respectă precizările Metodologiei de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 28.08.2023 09:51 | 3170 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

10 intrebari pentru sfarsitul de an scolar

Motivatia pentru invatare

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Trei aspecte ale rezilientei

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

670 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN