Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Andreea Bugheanu, prima între studenţii de la sate

Andreea se numără printre cei 38 de tineri care au beneficiat, în toţi cei patru ani de studenţie, de bursele "Nişte ţărani", destinate studenţilor care vin din mediul rural şi au posibilităţi financiare reduse. "Nu ni s-a dat această bursă cu condiţia de a ne întoarce acasă după terminarea facultăţii, dar mie nu-mi place Bucureştiul şi-o să merg la Piteşti pentru a lucra la Biblioteca Judeţeană. Trebuie să se întoarcă cineva de unde pleacă, dacă nu acasă, măcar aproape de casă...", spune Andreea Bugheanu. Ea s-a născut în localitatea Bughea de Jos, din judeţul Argeş. Dac-o întrebi de părinţi, îţi spune fără să stea pe gânduri: "Mama e casnică, nu mai lucrează, iar tata e angajat civil la o unitate militară. Niciunul dintre ei nu are studii superioare". Dar sunt mândri de fata care-a ajuns la facultate în Bucureşti şi care-a terminat cu media cea mai mare. "Nici nu-ţi închipui de bucuroşi şi ce mândri sunt de mine. Mama plânge tot timpul de când i-am spus c-am luat 10 la licenţă", spune Andreea.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: irina_teona | 11.07.2006 23:15 | 642 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (2)

0 0

12.07.2006 20:57 matrescu

Felicitări Andreea !

În sfârşit un subiect, care merită toată atenţia,deosebit, faţă de cele din ultimile zile, care ne-au sufocat.

Să rămâi aceeaşi: onestă,cerebrală şi-ţi doresc sănătate şi putere de muncă, să poţi supravieţui în lumea asta haioasă, oriunde te-ai afla!

Dacă tot sunt prima, care te întâmpină pe Didactic,te primesc cu o muzică grecească, ce sigur ţi-ar place s-o asculţi şi cu un mănunchi de flori de câmp !

Toată stima părinţilor tăi !

0 0

12.07.2006 23:08 grigore_geta

Felicitari din suflet, andreea! Sper ca tot ce-si doreste sa se realizeze, iar viata sa nu-i ofere decat satisfactii si nu dezamagiri!

M-as bucura ca elevi de la sate sa poata studia in continuare, iar astfel de elevi, studenti sa nu fie doar exceptii si copii de intelectuali sau oameni cu posibilitati, ci si copii din familii simple, dar dornici de invatatura. Din apacate realitatea de la sate este trista, nu stiu cati parinti isi mai pot indruma copiii spre liceu, nu mai spun de facultate. De multe ori merg la scoala doar pentru a-si primi portia de lapte si cornul, alocatia, rechizitele...

Sa dea Domnul sa mai auzim de tineri ca Andreea Bugheanu!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

318 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN