Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concursul Imagine Cup 2005

Buna ziua stimati profesori,


La aproximativ o luna de la lansarea globala a competitiei Imagine Cup 2005, avem toate datele necesare pentru a anunta disponibilitatea acestei competitii in Romania si Republica Moldova.

Peste 1000 de studenti din Romania si Republica Moldova au fost informati de desfasurarea editiei din acest an a Imagine Cup si ar fi de dorit ca tot atatia elevi de liceu sa fie informati si sa participe la concurs. In acest mesaj, adresam o invitatie liceului dumneavoastra de a participa in aceasta competitie.

Sunt 9 sectiuni in acest an: Software Design, Office Designer, Algoritmica, Film de Scurt Metraj, Technology Business Plan, Renderizare, IT, Dezvoltare Web si Visual Gaming. Simplu spus, participarea liceului dumneavoastra in competitie se refera la urmatoarele activitati:
- informarea studentilor (cu cat mai repede, cu atat mai bine);
- desemnarea unui profesor pentru comunicarea cu Microsoft Romania pe aceasta tema (in 1-2 saptamani);
- organizarea rundei locale a sectiunii Software Design (singura cu desfasurare offline), pentru desemnarea echipelor care se califica in semifinale;
- (daca dumneavoastra doriti sa contribuiti mai mult la oricare dintre celelalte sectiuni, e.g. coordonarea unui grup de lucru pentru sectiunea Technology Business Plan, va rugam sa ne spuneti cum va putem ajuta).

De astazi si pana in aprilie, cand vom organiza finala sectiunii Software Design in Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, este timp suficient pentru proiectarea unor solutii care sa contribuie, intr-un mod inovativ, la platforma Windows utilizand platforma de dezvoltare .NET Framework. Daca anul trecut am aratat lumii intregi ca avem talent la film de scurt metraj (o echipa de studenti romani a castigat premiul I in Brazilia, in 2004 http://imagine.theSpoke.net), consideram ca in acest an putem demonstra, in contextul acestei competitii, ca ne pricepem foarte bine si la tehnologie.

Am dorit ca aceasta informare sa ajunga la elevii interesati inainte de vacanta de iarna; vom aprecia daca si dumneavoastra veti gasi timp pentru a-i anunta din timp. Arhiva anexata (1 MB) contine 3 directoare (indexate pentru a stabili ordinea parcurgerii) in care sunt cuprinse toate informatiile necesare unui elev pentru a incepe pregatirea la sectiunea (sectiunile) la care doreste sa participe. In scurt timp, aceste date vor fi reflectate si pe site-ul Microsoft Romania, www.microsoft.com/romania/educatie/studenti .

Va multumim pentru sprijinul acordat si sa speram ca in 2005 Imagine Cup ne va aduce cel putin tot atatea bucurii ca si in 2004.

Cu stima,


Sanda Foamete

Education Programs Manager
Microsoft Romania

Fisier atasat
imagine-cup.zip ( doc - 1381k )

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: emil | 21.12.2004 09:10 | 1395 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 48 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

151 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN