Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

A II-a editie a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual CNIV-2004

Evenimentul este organizat de către Facultatea de Matematică şi Informatică de la Universitatea din Bucuresti şi compania de software SIVECO Romania.

Principalele obiective ale conferinţei constau în implementarea societăţii informaţionale la nivelul Uniunii Europene, promovarea şi dezvoltarea cercetării ştiinţifice în domeniile e-Learning şi Software Educaţional, lansarea de programe pentru introducerea în procesul de învăţământ a tehnicilor de e-Learning, promovarea şi utilizarea Software Educaţional în învăţământul superior şi preuniversitar. Prima ediţie din anul 2003 a demonstrat (http://fmi.unibuc.ro/Anunturi/cniv-280503.html) din partea specialiştilor, profesorilor, studenţilor şi elevilor, un interes deosebit privind utilizarea noilor tehnologii de e-Learning, promovarea de software educational si metode moderne in procesul educational Volumul CNIV-2003 ce contine lucrarile autorilor a fost disponibil în forma tiparită şi forma electronică, încă de la începutul lucrărilor conferinţei. Conferinţa va avea trei secţiuni:
- Tehnologii e-Learning - implementare şi aplicaţii;
- Software Educaţional în învăţământul superior;
- Software Educaţional în învăţământul preuniversitar.
Pe timpul desfasurarii lucrarilor Conferintei va avea loc EXPOZIŢA “SOFTWARE EDUCATION 2004” cu produse software, postere, programe educaţionale, strategii de dezvoltare în domeniul educaţional. De asemenea, la sfârşitul Conferinţei vor fi premiate cele mai reprezentative lucrări şi produse software în cadrul CONCURSULUI “SOFTWARE EDUCATION 2004” (http://www.fmi.unibuc.ro/Anunturi/cniv2004/criterii_eval_CNIV.pdf). Comitetul de organizare va premia in special autori tineri(elevi, studenti, profesori, specialisti). Lucrarile Conferintei vor fi transmise prin VideoConference folosind WebCam Live.

La conferinţă pot participa autori de produse e-Learning şi Software Educaţional, specialişti, profesori, studenţi, elevi. Mai multe informaţii despre organizare se pot obţine la adresa http://fmi.unibuc.ro/Anunturi/cniv2004.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: vlada | 07.06.2004 10:53 | 5321 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

311 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN