Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FESTIVALUL NATIONAL DE TRADITII SI OBICEIURI

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Şcoala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” din Alba Iulia în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, Primăria Municipiului Alba-Iulia, Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia are plăcerea de a vă invita să luaţi parte în perioada 24-26 aprilie 2009 la Festivalul de Tradiţii şi Obiceiuri Etnografice “La poarta Munţilor Apuseni”

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: romanioan | 12.02.2009 14:54 | 1858 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (4)

0 0

12.02.2009 19:38 gherghescudoina

Fara suparare, gasesc acest Festival o fabrica de bani! Poate asa v-ati gandit sa va finantati un alt Proiect ce-l aveti in derulare......Bravo voua daca-i asa! 40 lei taxa ca sa poti sa participi la sectiunea dans popular....10 minute curent electric....sala plina de spectatori....Poate asigurati masa,....cazare....Asa da!

0 0

12.02.2009 21:11 romanioan - Autor

Se asigura masa si eventual si cazarea in functie dd numarul de participanti.Este 4o lei de formatie-inchiriatul salii costa in jur de 4000lei si la celelate sectiuni taxa este mult mai mica. Nu este obligatorie participarea la toate esctiunile.Organizatorii

0 0

26.04.2009 19:03 felixmunteanu

S-a incheiat, dar inca nu stiu daca a fost vis sau realitate. Ieri dimineata am intrat intr-o curte plina cu copii imbracati in strai de sarbatoare. Dupa festivitatea de deschidere, am vizitat expozitiile amenajate: icoane pe sticla, ceramica, desene ale concurentilor, obiecte de muzeu (in cladirea scolii a functionat primul muzeu din localitate), machete de asezari omenesti, bucate traditionale. Am asistat si la o demonstratie de olarit. A inceput apoi concursul. Unii copii au participat la atelierul de creatie iar altii au prezentat materiale ppt sau filme care ilustrau retete culinare traditionale. Dupa pauza de masa, a venit randul dansurilor populare. Au intrat in scena 11 formatii intr-un spectacol de inalta tinuta. Au fost deosebiti "Calusarii" din Zlatna sau din Cricau, dansatorii din Abrud, Aiud, Alba Iulia sau Tarnaveni, dar sala a rasunat de aplauze si de ovatii cand au evoluat cei din Ocna Mures, Negresti-Vaslui sau Turda. Adanca reverenta in fata acestor minunati artisti si dascali instructori care m-au facut sa spun "Acesti copii s-au nascut parca pe scena".

Toti au fost rasplatiti pe masura, premiile au fost substantiale la toate sectiunile. Fiecare copil a dus ceva acasa: daca nu un premiu, macar un mic cadou din partea gazdelor. Si ce gazde!!!! Oamenii acestia merita toata stima, pentru ca au facut un lucru extraordinar, iar munca le-a fost rasplatita pe masura. Organizarea a fost impecabila, nu a fost loc pentru nicio fisura. Ne-au primit in scoala lor, amenajata cu bun gust si rafinament cum rar mi-a fost dat sa intalnesc si au avut grija sa nu ne lipseasca nimic si sa plecam cu amintiri de neuitat. Si, sunt convinsa, nu voi uita clipele de "zicere romaneasca" de la Alba Iulia unde Clopotul Reintregirii ne-a adunat in hora prieteniei si-a fratiei.

Felicitari, Alba Iulia!

Felicitari Scolii "Avram Iancu" si oamenilor sai truditori!

Cu deosebit respect,

Felicia Munteanu

0 0

02.05.2011 13:15 elviraelene

Sunt prof. Elvira Grigoras din Negresti -Vaslui si am avut bucuria sa particip la prima editie a acestui festival IMPREUNA CU DANSATORII ANSAMBLULUI OBARSII NEGRESTENE .A FOST , DUPA PAREREA MEA , O EXPERIENTA UNICA PENTRU GRUPUL DE COPII CARE AU PLECAT DE LA ALBA IULIA CU PREMII ADEVARATE , NU DOAR CU DIPLOME TRIMISE PRIN POSTA!
SPER DIN TOT SUFLETUL SA AJUNGA ANUL ACESTA LA FESTIVAL O ALTA TRUPA DE MICUTI VIRTUOZI AI DANSULUI POPULAR DE LA NOI , FLORICICA DE PE PRUT!O organizare ireprosabila , fair play, respect si obiectivitate in evaluare si....nu in ultimul rand sansa ca si copiii dumneavoastra sa vada Catedrala reintregirii neamului SI CATE ALTE FRUMUSETI!
SUCCES ORGANIZATORILOR SI....ATENTIE , VENIM SA LUAM MARELE PREMIU!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 50 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

312 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN