Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion National "Apa un miracol"

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Simpozionul se adreseaza prescolarilor, elevilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal cat si cadrelor didactice.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: serenella_dinu | 21.02.2009 10:40 | 8266 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (52)

0 0

21.02.2009 12:17 light_blue

Putem trimite si prezentari power-point?

0 0

21.02.2009 12:40 serenella_dinu - Autor

Desigur...Va asteptam!

0 0

23.02.2009 14:03 mnbvcx

se primesc diplome?in ce constau premiile?

0 0

24.02.2009 09:16 aercon

pentru participarea directa se mai plateste vreo taxa? Elevilor li se da o diploma de participare? Noi am vrea sa participam, suntem din Targoviste, insa ar merita o diploma,macar pentru incercarea lor de a fi competitivi. Astept un raspuns, sper pozitiv.Multumesc!

0 0

24.02.2009 12:47 serenella_dinu - Autor

Desigur ca se dau diplome de participare pentru cadrele didactice. Pentru elevi, insa, se vor acorda premii si mentiuni in functie de calitatea lucrarilor intrate in concurs.

Pentru buna desfăşurare a simpozionului, realizarea mapei şi acoperirea taxelor poştale, cadrele didactice participante vor achita o taxă de participare de 20 RON cadru didactic (30 RON soţ-soţie), sumă ce va fi trimisă prin mandat poştal pe numele prof. Serenella DINU, str. Unirii, bl. 10B, ap.1, Buzău, cod. 120190; Cadrele didactice care doresc să primească şi publicaţia (cod ISSN), vor achita în plus, 15 RON, sumă ce va fi depusă odată cu taxa de participare;

Pentru participarea elevilor, cadrul didactic coordonator va achita o taxa de 3 RON/ lucrare.





0 0

24.02.2009 18:11 mnbvcx

daca sunt profesor coordonator( deci nu am eu lucrare), cat platesc? 3 ron?

0 0

24.02.2009 18:12 mnbvcx

daca sunt profesor coordonator( deci nu am eu lucrare), cat platesc? 3 ron?

0 0

25.02.2009 08:30 serenella_dinu - Autor

Daca sunteti doar profesor coordonator, taxa este 3 RON, taxa pentru participarea elevului dumneavoastra.

0 0

25.02.2009 14:55 aercon

daca nu particip la simpozion, ci doar ca profesor coordonator achit 3 lei /lucrare, dar daca doresc mapa simpozionului,iar daca si-ar dori elevii sa li se publice lucrarea?

Ma bucur ca raspundeti prompt. multumesc si astept raspunsul

0 0

26.02.2009 10:20 serenella_dinu - Autor



Taxa de participare implica acele costuri pentru realizarea mapei ce contine diploma de participare, pliant, adeverinte cadru didactic etc.

Publicatia este dedicata cadrelor didactice, chiar daca este revista. Dar daca avem spatiu putem publica si lucrarile elevilor. Daca lucrarea elevului se incadreaza in 2 pagini, la fel ca si la cadrele didactice taxa de publicare este 15 RON.

0 0

09.03.2009 16:55 florintarnib

Dacă particip doar cu lucrări ale elevilor, cum voi intra în posesia diplomelor acestora? Să vă trimit un plic timbrat autoadresat? Ce mărime? Sau trimiteţi diplomele în format electronic?

0 0

09.03.2009 17:09 florintarnib

Lucrările elevilor nu trebuie etichetate?

În ce fel? Aţi scăpat foarte multe aspecte din vedere pentru nişte oameni cu experienţă. Înţeleg că e ediţia a IV-a. Aveţi acordul ISJ şi al CCD? De ce nu-l publicaţi să-l poată vedea oricine?

Cineva care a participat la ediţiile anterioare poate da relaţii?





0 0

10.03.2009 08:18 yana_popa

DA! Am participat si am incredere



0 0

10.03.2009 14:37 serenella_dinu - Autor

pentru florintarnib

Domnule institutor, daca nu aveam acordurile institutiilor abilitate, nu-l postam pe acest site. Este la mintea oricarui cadru didactic cu experienta ca lucrarile trebuiesc etichetate, nu am considerat necesar sa subliniem acest aspect. Si trebuie sa retineti un aspect, scoala care organizeaza acest simpozion este un liceu cu profil militar, care se respecta si nu ne permitem sa facem greseli. Daca considerati ca mai avem scapari asteptam "indicatiile pretioase" din partea dumneavoastra.

0 0

10.03.2009 14:43 serenella_dinu - Autor

tot pentru florintarnib: Daca citeati cu atentie fisa de inscriere, observati ca trebuie sa specificati adresa pentru corespondenta (pentru a trimite diplomele dvs. si ale elevilor). Evident ca diplomele se trimit prin posta la adresa de corespondenta. Taxa de participare la simpozion include si taxele postale.

0 0

10.03.2009 17:34 florintarnib

Doamnă institutor, vă văd ofensată că am cerut nişte lămuriri. Nu v-am dat indicaţii preţioase, dar e ciudat că nu se găseşte pe actele postate de dumneavoastră nici măcar ştampila liceului de care n-aveam de unde şti că e militar. Nu aveţi postat nici nr. de telefon al şcolii, al directorului sau al unui alt organizator. Să înţeleg că dumneavoastră singură organizaţi un simpozion naţional!? Păi ar trebui să vi se ridice statuie în curtea liceului! Constat, de asemenea, că toate taxele se trimit la o persoană fizică şi nu la o instituţie, care ar trebui să fie serioasă. Întrebarea mea era, dacă particip la concurs cu o lucrare şi plătesc 3 lei, de unde luaţi bani pentru plic, diploma copilului şi diploma mea, că taxa poştală e tot de 3 lei? Vă rog să-mi permiteţi să vă citez: "e la mintea oricărui cadru didactic cu experienţă" că socoteala nu prea iese! Cu excepţia dumneavoastră! Vă doresc succes în realizarea simpozionului. Pe mine m-aţi convins... să nu mai particip.

0 0

10.03.2009 17:53 1984

pentru florintarnib

Exista simpozioane unde taxele de participare sunt mult mai mari. stiu ca toti vor primi diplome pentru participare, daca nu vor fi premiati prin ce vor prezenta. Pentru cine nu stie, la organizarea unui simpozion, se munceste foarte mult.Si a propos, doamna profesoara Dinu Serenella are doua licente si cateva mastere la activ.Pacat ca ,,v-ati convins,,sa nu participati! Intr-adevar, este greu sa realizati in referat competitiv!

0 0

10.03.2009 18:37 serenella_dinu - Autor

pentru florintarnib Este ultima data cand va raspund si asta doar pentru ca ma respect. Daca nu va ies dumneavoastra calculele vis-a-vis de costurile diplomelor... pe lumea aceasta sunt si sponsori. Dar nu va dau detalii... pentru ca nu participati. Si nu uita: A fi OM e lucru mare!

0 0

10.03.2009 18:54 yana_popa

pentru florintarnib. Domnule institutor, sunt organizator de concurs national si de simpozion si stiu ce inseamna organizarea si toate cele de dupa... Constat ca e fff usor sa aruncam cu noroi in oameni care muncesc si care inerent au sau nu scapari. A posta pe didactic un material cu o anume titulatura si ,,la umbra” unor institutii fara a avea acordul acestora este IMPOSIBIL.

La cate simpozioane sau activitati de gen sunteti organizator sau colaborator?Pe mine m-ati convins sa particip pentru a invata din experienta fffff bogata de care faceti uz.

Intamplator sau nu sunt un participant la simpozioanele organizate de colegii din Bz, care m-au convins ca sunt BUNI, se intrec pe ei...CINSTE LOR!

0 0

10.03.2009 20:14 florintarnib

Faptul că sunteţi atât de agresivi mă convinge că banii din taxe ajung exact unde v-aţi propus. Ar trebui să cereţi şi celorlalţi organizatori de simpozioane să scoată de pe site acordurile cu ISJ-urile, CCD-urile şi cu toţi partenerii, că probabil devin suspecţi de corectitudine şi legalitate, ceea ce dumneavoastră vă dăunează, se pare, foarte grav. Puteţi chiar să propuneţi să nu se mai depună banii în conturi deschise la bănci, că de acolo e mai greu să-i foloseşti aşa cum consideraţi că e mai bine. Am făcut parte dintr-un comitet de organizare a unui simpozion naţional, comitet ce avea mai bine de 50 de membri şi am muncit pe brânci mai bine de o lună. Tocmai de aceea mă îndoiesc că un om poate organiza singur un simpozion naţional, chiar dacă are două licenţe şi câteva masterate la activ. Nu am aruncat cu noroi în nimeni, am cerut doar nişte lămuriri, corectitudine şi transparenţă din partea dumneavoastră, ceea ce, se pare, nu vă convine deloc. Mă bucur că neparticiparea mea v-a adus participarea unui fan înfocat care ştie ce înseamnă organizarea! CINSTE VOUĂ! M-aţi convins că sunteţi BUNI! Când te respecţi trebuie să dai dovadă de corectitudine, care corectitudine se demonstrează prin fapte, nu prin vorbe. Informaţiile date de dumneavoastră prin regulamentul de participare sunt doar vorbe, nu fapte. Îmi cer scuze că v-am deranjat, vă doresc pace şi prosperitate, să vă iasă simpozionul naţional aşa cum vă doriţi! O primăvară frumoasă alături de cei dragi! Promit să nu mai răspund părovocărilor dumneavoastră.

0 0

22.03.2009 10:52 serenella_dinu - Autor

Secţiunea: Apa şi dezastrele – probleme globale ale apei



Juriu:

prof. Vasile DĂNILĂ, inspector de specialitate, ISJ Buzău

prof. Mariana POPA, Şcoala cu clasele I-VIII, Dăneasa, Olt

prof. Mihaela ALEXANDRU, Liceul Pedagogic Buzău

prof. Gheorghe BURDUCEA, Colegiul Agricol „Dr. C. Angelescu” Buzău

eleva Preoteasa Andrada, Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina Olt





Trofeul „Apa un miracol”

Apa şi dezastrele - Aungurenci Gabriel, Neculai Alexandru, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

Premiul I

1. Managementul inundaţiilor în judeţul Bistriţa-Năsăud, Sbârcea Liviu, clasa XI-a A, Colegiul Tehnic ,,Infoel” Bistriţa

2. Hazarde hidrologice –Tsunami, Niţă Giani, clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” Râmnicu Sărat, Buzău

3. Pericolul din spatele frumuseţii, Burlacu Maria, clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

4. Siriu peste ape, Macovei Simona, clasa a XI-a D, Liceul Pedagogic Buzău

5. Apa... cărare spre viitor, Vrânceanu Marian, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

Premiul II

1. Inundaţiile de la Târlişua, Strat Alina Petruţa, cls. A XII a D, Colegiul Tehnic ,,Infoel” Bistriţa

2. Hazardele hidrologice, Strejaru Daniel, clasa a X-a, Colegiul Tehnic, Buzău

3. Dezastre naturale, Pavel Alexandra, Atanasiu Bianca, clasa a X-a D, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

4. Apa şi dezastrele, Ana Marius, Bunea Mădălin, Suliman Liviu, Gr. Şc. Transporturi C.F. Buzău

Premiul III

1. Apa şi dezastrele, Davidescu Andreea, Nicolae Cristina, clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” Râmnicu Sărat, Buzău

Menţiune

1. Poluarea apei, Bratosin Cristina ,Ene Marian, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

2. Apa şi dezastrele, Giurgea Dragos, Popa Mara, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

3. Lacrimi poluate pe chipul planetei, Tudorie Maria Alexandra, clasa a IX-a C, Grup Şcolar Tehnologic „Dimitrie Filipescu” Buzău

4. Dezastre în Europa, Şerbănică Alexandra Minodora, clasa a X-a E, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

0 0

22.03.2009 11:05 serenella_dinu - Autor

Secţiunea: Poluarea şi protecţia apelor





Juriu:

prof. Vasile DĂNILĂ, inspector de specialitate, ISJ Buzău

prof. Mariana POPA, Şcoala cu clasele I-VIII, Dăneasa, Olt

prof. Mihaela ALEXANDRU, Liceul Pedagogic Buzău

prof. Gheorghe BURDUCEA, Colegiul Agricol „Dr. C. Angelescu” Buzău

eleva Preoteasa Andrada, Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina Olt





Trofeul „Apa un miracol”

Poluarea şi protecţia apelor din România, Rădulescu Radu Ştefan , Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, Olt



Premiul I

1. Apa poluează apa, Popescu Mihai, clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

2. Trăiesc prin apă, Necula Elena, Bocan Mădălina, Gurita Andreea, clasa a XI-a B, Liceul Pedagogic Buzău

3. Fâşia Albastră, Ceauş Andreea, Baldovin Geanina,, clasa a X-a A, , Liceul Pedagogic Buzău

4. Apa şi poluanţii ei, Sultan Tiberiu, clasa a X-a E, Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu”, Buzău

5. Poluarea şi protecţia apelor, Stroe Dorinel, clasa a X-a E, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

6. Apa un miracol sau un coş de gunoi? Rădac Ioan Alexandru C. N. ,,Aurel Vlaicu”, Orăştie, Hunedoara

7. Delta Dunării – un paradis în destrămare, Rusu Vlad, cl. A XI-a A, Colegiul Tehnic ,,Infoel” Bistriţa

8. Controlul poluării apei. Analiza apelor potabile, industriale şi reziduale, Surdu Sorina

Lup Daniel, Şcoala Naţională de Gaz Mediaş, Sibiu

9. Poluarea şi protecţia apelor, Stancu Alexandru, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Roşiorii de Vede



Premiul II

1. Poluarea apelor, Coman Alin, clasa a X-a, Colegiul Tehnic, Buzău

2. Poluarea şi protecţia apelor, Berbecaru Marina, Mitrovici Adrian, Gr. Şc. Transporturi C.F. Buzău

3. Protecţia calităţii apei. Autoepurarea apei, Gânfălean Bogdan Stan Paul, Şcoala Naţională de Gaz Mediaş, Sibiu

4. Poluarea apelor, Cristea Cristina, clasa a IX-a B, Colegiul Tehnic Buzău



Premiul III

1. Poluarea marină şi oceanică, Ghiţă Adrian, Huzum Andreea clasa a IX- a B, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

2. Poluarea apei, Neagu Elena Simona, Mielu Mădălina Valentina, clasa a X-a D, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău



Menţiune

1. Poluarea apelor municipiului Buzău şi impactul activităţilor umane asupra calităţii apei, Bărbulescu Costin Alexandru, Drăgan Cosmin, Ungureanu Florina, clasa a X-a B, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman” Buzău

2. Apa şi poluarea, Mihaş Elena, Săulescu Aura, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”

0 0

22.03.2009 11:44 ichimsimona

Stimati colegi din tara! A organiza un simpozion nu este o joaca de copil. Am participat cu placere la acest simpozion si, sincer va spun, este un exemplu de urmat. Domnii de la Buzau sunt demni de toata lauda si stima. Am plecat de acolo incarcata cu multa energie si multa pofta de munca in tot ceea ce mi-am propus. Milioane de felicitari,dragi colegi munteni!!!!!!!!1

0 0

22.03.2009 11:46 ichimsimona

Astept cu nerabdare rezultatele de la sectiunea creatie, care stiu ca nu vor intarzia sa apara!

0 0

22.03.2009 12:34 serenella_dinu - Autor

Secţiunea: Apa – factor esenţial pentru echilibrul şi sănătatea omului



Juriu:

prof. Cristiana STOICA, inspector de specialitate, ISJ Buzău

prof. Sorin BAŞTUREA, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

prof. Diana BUNEA, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 7 Buzău

prof. Viorica RAICU, Liceul Pedagogic, „Spiru Haret”, Buzău

elev: Rădulescu Radu Ştefan, Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, Slatina-Olt



Trofeul „Apa un miracol”

Apa, un miracol fără calorii, Cosma Romina Bianca clasa a IX-a A, David George Andrei clasa a IX-a C, Ungureanu Ion clasa a IX-a A, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău



Premiul I

1. Apa între puritate şi existenţă, Babici Irina, Stancu Alina, clasa a XI-a D, Liceul Pedagogic Buzău

2. Apa şi viaţa, Măiţă Andreea, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

3. Apa în organismul uman, Gavrilă Ionel, clasa a X-a, Colegiul Tehnic, Buzău

4. Apa şi sănătatea omului, Tudor Emilian, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

5. Apa-factor esenţial pentru echilibrul mediului şi sănătatea omului, Turdăşan Emanuel Mihai, Zvîncă Andrei, C. N. “Aurel Vlaicu” Orăştie Hunedoara

6. Rolul terapeutic al apei în medicina umană, Iordache Valentina, clasa a XI-a C

Colegiul Agricol „Dr. C. Angelescu” Buzău

7. Apa şi păstrăvii, Stănilă Florin, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău



Premiul II

1. Anomaliile apei, Ivan Laurenţiu, Iordan Mihai, clasa a IX-a C, Gr. Şc. Teh. „D. Filipescu” Buzău

2. Apa potabilă - sursă a vieţii, Moisac Alexandru clasa a IX-a B, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

3. Dansul apei, Tîrsână Rodion, Liceul Pedagogic Buzău

4. Apa – factor esenţial pentru echilibrul omului, Dughiană Alina,, clasa a X-a E, Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu”, Buzău

5. Cristale de viaţă, Mogoş Florina, Lizar alexandru, clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

6. Pamukale, Ilinca Mădălina Gabriela, Dobre Mădălina, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

7. Influenţa apei asupra stării de sănătate a populaţiei, Dăncescu Adelina, Joantă Ramona, C. N. “Aurel Vlaicu” Orăştie Hunedoara

8. Apa şi sănătatea, Hodârnău Adina, Barabaş Lavinia, Şcoala Naţională de Gaz Mediaş, Sibiu



Premiul III

1. Apa – factor esenţial pentru echilibrul şi sănătatea omului, Popescu Georgian Mădălin, clasa a X-a E, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

2. Apa în sănătatea omului, Ţuganu Albert, Brăescu Ion, Belu Florentin, Gr. Şc. Transporturi C.F. Buzău

3. Apa eco-tehnologii, Cătană Daniela, Vlad Florim, Preda George, Onică Bianca, Tănase Antoaneta, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău



Menţiune

1. Apa – viaţă pentru organism, Toma David, Vlad Georgian, clasa a IX-a B, Gr. Şc. Transporturi C.F., Buzău

2. Apa izvorul vieţii, Ghiţă Alin, Marin Valentin, Grup Şcolar Transporturi C.F. Buzău



Premiu special: Utilizările biochimice ale apei, Aungurenci Gabriel, Pascariu Bogdan, Liceul „Neagoe Basarab” Buzău



0 0

22.03.2009 12:49 serenella_dinu - Autor

Secţiunea: Apa – factor esenţial pentru echilibrul mediului



Juriu:

prof. Cristiana STOICA, inspector de specialitate, ISJ Buzău

prof. Sorin BAŞTUREA, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

prof. Diana BUNEA, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 7 Buzău

prof. Viorica RAICU, Liceul Pedagogic, „Spiru Haret”, Buzău

elev: Rădulescu Radu Ştefan, Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, Slatina-Olt



Trofeul „Apa un miracol”: Apa un miracol al Terrei, Badea Alin, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău



Premiul I

1. Cercetarea ecologică a ecosistemului acvatic, râul Buzău, Paraschiv Geanina, Dedu Maria, Colegiul Tehnic

2. Apa prieten sau duşman? Pănăzan Diana, Vasiu Viviana ,Şcoala Naţională de Gaz Mediaş, Sibiu

3. Marea moartă, Ignat Alina Cristina, Maftei Emanuela, clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

4. Elemente componente ale amenajărilor peisagistice şi modul lor de tratare, Rachieru Mihail, Grup Şcolar Constantin Brâncoveanu Horezu

5. De ce nu preţuim apa?! Răduţă Laurenţiu, Stănilă, Florin Irinel, Dumitrescu Marian, Preda Alexandru, Panait Mirela, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman” Buzău

6. Monitorizarea calitativă a apelor lacului Colibiţa, Lotrean Raluca, clasa a X-a A, Colegiul Tehnic ,,Infoel” Bistriţa



7. Apa un miracol, Irimia Cristina, clasa a XI-a B, Colegiul Tehnic Buzău

8. Intervenţia omului în circuitul apei, Olteanu Cristina, Burlacu Mădălina, clasa a X-a C, Gr. Şc. Tehn. „D. Filipescu” Buzău

9. Apa – stări şi proprietăţi, Toma Mădălina, Movileanu Georgiana Raluca, clasa a X-a C, Gr. Şc. Tehn. „D. Filipescu” Buzău

10. Apa – forţa vie, Dinu Flavius, clasa a IX-a E, Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu” , Buzău



Premiul II

1. Apa – factor esenţial pentru echilibrul vieţii, Ciobotă Radu Mihail, clasa a X-a E, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

2. O gazdă perfectă, Ioniţă Claudiu, clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

3. Elefanţii şi apa, Ispas Nicoleta, clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

4. APA - anomalii care au permis viaţa, Clenciu Vlad, Homorodea Sergiu,

Colegiul Naţional Aurel Vlaicu Orăştie Hunedoara

5. Apa în sisteme biologice, Gherghe Florin, Pintilie Marian, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

6. Anomaliile apei, Olteanu Cristina, Ilie Brânduşa, clasa a X-a C, Gr. Şc. Tehn. „D. Filipescu” Buzău



Premiul III:

1. Apa – factor important pentru mediu, Ipate Dragoş, clasa a X-a E, Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu”

2. Apa sursă a vieţii, Ion Alin Alexandru, Ilina Mihai Iulian, clasa a X-a C, Gr. Şc. Ind. „D. Filipescu” Buzău



Menţiune

1. De ce planeta albastră? Catrina Anişoara clasa a-IX-a, Grup Şcolar Tehnologic „Dimitrie Filipescu” Buzău

2. Mirajul apei, Dragu Nicuşor, clasa a X-a, Colegiul Tehnic, Buzău



Premiul special

1. Apa, omul şi natura, Toader Gabriel Eduard, clasa a XI-a D, Curcă Laura, clasa a XII-a D, Colegiul Agricol „Dr. C. Angelescu”, Buzău



0 0

22.03.2009 13:15 serenella_dinu - Autor

Gimnaziu:

Juriu:

prof. Viorica GOLEA, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

prof. Mihaela IONIŢĂ, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

prof. Georgeta Anda IAMANDOIU, Colegiul Tehnic Buzău



Trofeul „Apa un miracol” gimnaziu: Apa în antichitate şi în lumea noastră, Enache Ştefania, Sîntion Teodora, clasa a VII-a, Şcoala cu clasele I-VIII Săpoca, Buzău



SECŢIUNEA: Apa şi dezastrele – probleme globale ale apei

Premiul I:

1. Impactul omului asupra apelor, Anca Livia – Maria, clasa a VIII-a, Şcoala cu clasele I – VIII Malu Mare, Dolj

2. Resursele de apă ale României, Constantinescu Marinela Alexandra, clasa a VIII-a A, Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt

3. Inundaţiile Harabagiu Vlad Marian, clasa a V-a A, Liceul Pedagogic

Premiul II:

1. Dezastrele râului Buzău, Dumitru Andreea, Radu Simona, Pîrlog Ştefan, clasa a VIII-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

Premiul III:

1. Apa potabilă – o problemă globală, Vasile Aida, Cozmescu Alin, Botnaru Sergiu, clasa a VIII-a B, Liceul Pedagogic Buzău

2. Apa şi dezastrele, Pahonţu Irina, clasa a VII-a C, Şcoala „George Emil Palade” Buzău

0 0

22.03.2009 13:33 serenella_dinu - Autor

SECŢIUNEA: Poluarea şi protecţia apelor

Premiul I:

1. Poluarea şi protecţia apelor, Oprea Raluca, clasa a VII-a C, Şcoala „George Emil Palade” Buzău

2. Efectele nocive ale apei, Răducan Gabriel, clasa a VIII-a Şcoala cu clasele I-VIII Săpoca, Buzău

3. Apa noastră, cea de toate zilele, Marchidanu Mihaela clasa a VIII-a A, Şcoala „Tudor Vladimirescu”, Călăraşi

4. Surse de poluare ale apei, Geantă Emil – Adrian, Clasa a VIII-a, Şcoala cu clasele I – VIII Malu Mare, Dolj

5. Să păstrăm apa aşa cum suntem noi! Gostăviceanu Andreea, Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt

6. Poluarea apei şi combaterea poluării, Rada Robert, Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt

7. Poluarea apei, Golea Mariana Diana, Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 7, Buzău

Premiul II:

1. Poluarea apei şi efectele negative asupra vieţii, Berlinschi Ileana-Maria, clasa a VIII-a A, Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt

2. Apa un miracol, Mihai Albert, Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt

3. Poluarea şi protecţia apelor, Apostolescu Emilian, clasa a VII-a A, Şcoala „G. E. Palade” Buzău

Premiul III:

1. Poluarea – un pericol pentru apa planetei, Brezeanu Ioana Luminiţa, Tudorie Anca Şcoala cu clasele I-VIII Potoceni, Buzău

2. Apa –una dintre minunile lumii”, Soare Marinela, Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt



0 0

22.03.2009 13:52 serenella_dinu - Autor

SECŢIUNEA: Apa – factor esenţial pentru echilibrul şi sănătatea omului



Premiul I:

1. Apa – factor esenţial pentru echilibrul omului, Anghel Andreea, clasa a V-a , Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 7 Buzău

2. Apa-miracol sau dezastru, Vânătoru Andre, clasa a VII-a A, Liceul Pedagogic, Buzău

3. Importanţa apei pentru viaţă, Săcuianu Mihaela, clasa a VIII-a, Şcoala cu clasele I – VIII Malu Mare, Dolj

4. Apa un miracol? Stanciu Gabriela, clasa a V-a D, Şcoala „George Emil Palade”, Buzău

5. Rolul apei în organismul uman, Harabagiu Alexandru, clasa a VIII-a, Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 12, Buzău

6. Apa ... un miracol, Iordache Andrei, clasa a V-a C, Şcoala „George Emil Palade”, Buzău

7. Ape tămăduitoare, Sauciuc Tudor George Clubul Copiilor Tîrgu Neamţ

Premiul II:

1.Apa – factor esenţial pentru sănătatea omului, Mihai Diana, clasa a VIII-a , Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 7 Buzău

2. Apa şi sănătatea, Piron Elena , clasa a VII-a C, Şcoala „George Emil Palade” Buzău

3. Apa – miracolul vieţii, Buzdugă Nicoleta, Groasă Adriana, Şcoala cu clasele I-VII Măteşti, Săpoca, Buzău

4. Apa un miracol, Ciobanu Diana, clasa a V-a C, Şcoala „George Emil Palade” Buzău

Premiul III:

1. Apa – esenţa vieţii, Şomoiag Marius, clasa a V-a , Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 7 Buzău

2. Stop poluării, sănătatea are prioritate, Moraru George, clasa a VII-a A, Liceul Pedagogic, Buzău

3. Apa – miracolul vieţii, Dumitru Andreea, Radu Simona, Pîrlog Ştefan, cls. a VIII-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

4. Apa – un miracol, Gherasim Anca Roxana, Mitrea Sînziana, clasa a VI-a A, Şcoala „George Emil Palade” Buzău

0 0

22.03.2009 14:01 serenella_dinu - Autor

SECŢIUNEA: Apa – factor esenţial pentru echilibrul mediului

Premiul I:

1. Intervenţia omului în circuitul apei, Moraru Cristian, Câmpeanu Ion, Şcoala cu clasele I-VIII Potoceni, Buzău

2. Circuitul apei în natură, Dumitru Andreea, Radu Simona, Pîrlog Ştefan, cls. A VIII-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

3. Viaţa este imposibilă fără apă, Petroianu Andreea – Daniela, Clasa a VIII-a Şcoala cu clasele I – VIII Malu Mare, Dolj

4. Despre apă, Berlinschi Vatica Florina, clasa a V-a, Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt

Premiul II:

1. Apa în experimente, Aron Cristina – Iuliana Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt

2. Curiozităţile apei, Bratu Alexa, clasa a V-a A, Şcoala „G.E. Palade”, Buzău

Premiul III:

1. Principalele tipuri de apă şi importanţa lor, Şerbănică Robert, Ciurlă Adrian, clasa a VII-a Şcoala cu clasele I-VIII Săpoca, Buzău

2. Apa – un miracol, Toma Bianca Mădălina, clasa a VII-a C, Şcoala „G.E. Palade”, Buzău

0 0

22.03.2009 17:45 olgutza

Asteptam rezultatele si la sectiunea apa si cultura.

0 0

22.03.2009 18:29 serenella_dinu - Autor

Apa şi cultura - Liceu



Juriu:

prof. Cristiana SICHIM, Şcoala cu clasele I-VIII Glodeanu Sărat, Buzău

prof. Cornelia Crina RĂPIŢEANU, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

inst. Laura GHEORGHE, Şcoala cu clasele I-VIII, Glodeanu Sărat, Buzău

prof. Serenella DINU, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

ed. Simona Gabriela ICHIM, G.P.N. Costeşti, judeţ Vaslui



Trofeul „Apa un miracol”: APA – un izvor nesecat de semnificaţii, Stoichină Nela

Liceul pentru deficienţi de vedere, Buzău

Premiul I

1. Apa vie, apa moartă – mit şi realitate, Stănescu Lavinia, clasa a XI-a D, Liceul Teoretic „Carol I”, Feteşti, Ialomiţa

2. Apa, Şoimaru Elena, Colegiul Tehnic, Buzău

3. Mesopotamia – pământul dintre ape, Cijevschi Alina, Matei Ana Maria, clasa XI- a,

Gr. Şc. Transporturi C.F. Buzău

4. Apa – simboluri mitologice, Vrânceanu Marian, Stoica Cristian, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

5. Un strop de apă, un strop de viaţă, Nicolae Mirela, clasa a XI-a G, Colegiul Naţional „M. Eminescu” Buzău

6. Apa în istorie, Solcan Adrian, clasa a XII-a A, Liceul „Neagoe Basarab” Buzău

7. Sunetul din adâncuri teatru –elevi, Nuţă Andreea, Creţu Alina, Coman Ioana, Ştefan Florina, clasa a X-a A, Liceul Pedagogic, Buzău

8. Memoria apei - pseudoştiinţă sau viitoare revoluţie?, Popa Nicoleta Iuliana, clasa XII a C, C.N. ,, Radu Greceanu” Slatina-Olt, Dinu Flavius Cristian, clasa a IX-a E, C.N. „B.P. Hasdeu” Buzău

9. Doar o apă, Sandu Claudiu, clasa a X-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

Premiul II

1. Limbajul apei în literatură, Moroianu Răzvan, clasa a XII-a A, Liceul „Neagoe Basarab” Buzău

2. Apa şi cultura, Olteanu Cătălin Costinel, clasa a X-a E, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

3. Apa şi civilizaţia rurală, Belei Valeria Ioana, clasa a X-a A, Colegiul Tehnic ,,Infoel” Bistriţa

4. Apa în vise, Stoica Cristian, Vrânceanu Marian , Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

5. Strop de apă, Udatu Maria, clasa a X-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

6. Apa şi cultura, Marcu Andra, clasa a XI-a G, Colegiul Naţional „M. Eminescu” Buzău

7. Se apropie noaptea şi sufletul meu tresare…, Dumitru Elena , clasa a IX-a, Palatul Copiilor Buzău

Premiul III

1. Apa în mitologia românească, Manole George, clasa a IX-a B, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

2. Aventura unei molecule de apă, Giurgea Valentin, clasa a X-a B, Grupul Şcolar Tehnologic „Dimitrie Filipescu”, Buzău

3. Apa divină, Popa Roxana, Dobroiu Mădălina, clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

4. Apa în mitologia greacă, Stanciu Mihaela, clasa a XI-a I, Colegiul Naţional „M. Eminescu” Buzău

5. Apa în mitologie, Mînzatu Cosmin, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

Menţiune

1. Fantasticul apei în proza românească, Strejaru Daniel, Coman Alin, clasa a X-a, Colegiul Tehnic, Buzău

2. „Mirabila sămânţă”, Cătană Daniela, Onică Bianca, Crăciun Mircea, clasa a IX-a A, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

3. Doar o apă, Sandu Claudiu, clasa a X-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

4. Competiţia între apă şi factorii poluanţi, Moise Mihai, clasa a XI-a E, Liceul Pedagogic, Buzău

5. Ozana cea frumos curgătoare , Tunaru Claudia, clasa a XI-a D, Liceul Pedagogic, Buzău

Premiu special

1. Lacrimi de ploaie, Necula Elena, Bocan Mădălina, Guriţă Alexandra, clasa a XI-a B, Liceul Pedagogic, Buzău

Menţiune specială

1. Reqviem, Macovei Simona, clasa a XI-a D, Liceul Pedagogic, Buzău

2. Copaci stilizaţi, Stătescu Alexandra, clasa a IX-a, Palatul Copiilor Buzău



0 0

22.03.2009 20:41 serenella_dinu - Autor

Apa şi cultura - gimnaziu

Juriu:

prof. Cristiana SICHIM, Şcoala cu clasele I-VIII Glodeanu Sărat, Buzău

prof. Cornelia Crina RĂPIŢEANU, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

inst. Laura GHEORGHE, Şcoala cu clasele I-VIII, Glodeanu Sărat, Buzău

prof. Serenella DINU, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

ed. Simona Gabriela ICHIM, G.P.N. Costeşti, judeţ Vaslui

Trofeul „Apa un miracol”: O perlă a Sfinţeniei, Postole Elena, clasa a VII-a, Palatul Copiilor Buzău

Premiul I

1. Apa şi cultura, Toma Bianca, Nuţulescu Ioana, clasa a VII-a C, Şcoala „George Emil Palade” Buzău

2. Apa şi puterea rugăciunii, Jianu Răzvan Iulian, clasa a VIII-a, Jianu Andreea clasa a VI-a, Şcoala cu clasele I-VIII, Dăneasa, Olt

3. Dincolo de ape, Ciucă Mădălina, clasa a VII-a C, Şcoala „ G. Topârceanu” Mioveni-Argeş

Premiul II

1. Apa – sămânţa vieţii, Bănică Alina, Deacănu Nicoleta, Şcoala cu clasele I-VIII Măteşti, Săpoca, Buzău

2. Simfonia mării…, Stătescu Angelo, clasa a VI-a, Liceul de Artă „Margareta Sterian” Buzău

3. Marea închidea ochii să doarmă, Pascu Maria Ştefania , clasa a VI-a , Liceul de Artă „Margareta Sterian” Buzău

4. Terapia cu apă, Stan Leonard, clasa a VIII-a, Dăneasa, Olt

Premiul III

1. Legenda apei, Radu Simona Cristina, clasa a VIII-a, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman” Buzău

2. Apa – semnificaţii simbolice, Nuţică Teodor Auraş, Popa Mihai, Şcoala cu clasele I-VIII Măteşti, Săpoca, Buzău

3. M-am trezit din somn să ascult glasul mării, Georgescu Teodora Cristiana, clasa a V-a, Liceul de Artă „Margareta Sterian” Buzău

4. Spectacolul ploii, Piron Medeea Izabela, clasa a VII-a, Liceul de Artă „Margareta Sterian” Buzău

5. Cleştarul pădurilor ninse, Băcanu Andreea Claudia, clasa a VII-a, Palatul Copiilor Buzău

Menţiune

1. Regatele, Creţu Luiza, clasa a VII-a, Liceul de Artă „Margareta Sterian” Buzău

2. Anotimp cărunt, Lişiţă Denisa, clasa a VII-a, Liceul de Artă „Margareta Sterian” Buzău

3. O perlă a Sfinţeniei, Tache Ramona Mirela , clasa a VI-a, Palatul Copiilor Buzău

4. Peisaj maritim, Piron Medeea Izabela, clasa a VII-a, Palatul Copiilor Buzău

Premiu special: Poveste - Pic şi Strop, Plătică Amalia Rusu Mihai Ştefan, Rusu Doina, Cazacu Mihaela Valentina, Duţă Alexandra, clasa a III-a B, Şcoala cu clasele I-VIII, Glodeanu Sărat, Buzău

0 0

22.03.2009 20:44 serenella_dinu - Autor

La Expoziţie de grafică, machete, fotografii, colaje "H2O CU OCHELAR" - sunt 208 lucrari... rezultatele se vor afisa in cursul zilei de 23 martie 2009. Va multumim pentru intelegere.

0 0

22.03.2009 20:46 serenella_dinu - Autor

Felicitari tuturor participantilor si cadrelor didactice care au coordonat lucrarile voastre. Organizatorii

0 0

22.03.2009 21:15 aehas

Felicitari organizatorilor! Felicitari participantilor!Felicitari castigatorilor!Multumim pentru promptitudinea cu care ne/ati anuntat rezultatele! Asteptam cu nerabdare ziua de maine pentru a vedea si celelate jurizari. Succes in continuare!

0 0

23.03.2009 06:51 olgutza

Felicitari organizatorilor!Va multumim pentru promptitudinea cu care ati anuntat rezultatele.Asta inseamna profesionalism si respect. Felicitari participantilor!

0 0

23.03.2009 13:36 serenella_dinu - Autor

H2O CU OCHELARI

Expoziţie de grafică, machete, fotografii, colaje

Juriu:

prof. Cornelia Anca HARABAGIU, inspector de specialitate ISJ Buzău

prof. Georgeta Anda IAMANDOIU, Colegiul Tehnic Buzău

elevă: Dinulescu Tatiana, Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, Slatina, Olt

elev: Aungurenci Gabriel, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

elev: Vrânceanu Marian, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

elev: Pascariu Bogdan, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău



Trofeul „Apa un miracol”: „Apa un miracol”, expoziţie de fotografii, Chioveanu Andra Luminiţa, clasa a V-a A , Şcoala „George Emil Palade”, Buzău

Premiul I

1. Apa , Borcăiaş Adriana, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Buzău

2. Călător pe ape, Sandu Mădălina Romina, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Buzău

3. Bucuriile apei, Neagu Marta, clasa a V-a A , Şcoala „George Emil Palade”, Buzău

4. Simbolul energeticii româneşti, Dobre Mădălina, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

5. Micul decalog al apei, Florea Alina, Ioniţă Andreea, Niculae Georgiana, Voicilă Georgeta, Tiriboiu Eduard, Şcoala cu clasele I-VIII, Popeşti, Mihăileşti, Giurgiu

6. Imaginea perfecţiunii, Ana Lavinia, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

7. Furtună pe mare, Bejgu Matei, grupa mică „Steluţe”, G.P.P. „Cei şapte pitici”, Buzău

8. Râul, Pîrvu Georgiana Cătălina, Liceul Pedagogic, Buzău

9. Apa un miracol! Cîmpan Alexandru Cosmin, clasa a X-a E, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

Premiul II

1. Cascada cailor, Ababei Alexandru, Grupul Şcolar Dumbrăveni, Suceava

2. Poluarea apelor şi efectele poluarii apelor, Lazăr Sorina, Radu Daniela, Enea Arina, Şcoala „George Emil Palade”, Buzău

3. Apa un miracol sau un coş de gunoi? Rădac Ioan Alexandru C. N. ,,Aurel Vlaicu”, Orăştie, Hunedoara

4. Perdeaua de apă, Popa Roxana, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

5. Plaja în pericol, Mitrea Oana-Maria, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

6. Ocean, Stănciulescu Antonia, Mareş Maria Valeria, Liceul Pedagogic, Buzău

7. Apa machetă, Dinu Cătălin, Lungu Andrei Florian, clasa a X-a D, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

Premiul III

1. Lacul de acumulare Bicaz, Ştefan Constantin, Grupul Şcolar Dumbrăveni, Suceava

2. Până când? – grafică, Grosu Cristina, Şcoala Naţională de Gaz Mediaş, Sibiu

3. Apa, grafică, Chivu Daniel, Necula Daniel Ionuţ, clasa a X-a D, Gr. Şc. Ind. „Grigore C. Moisil”, Buzău

4. Apa, miracolul vieţii, proiect , Grup Şcolar „C. Brâncoveanu”, Horezu, clasa a IV-a C

5. Reciclează... dă viaţă! ... Apa... fragment, Alexandru Andreea, Liceul Pedagogic, Buzău

6. Apa rădăcina vieţii, Dinu Alexandra, Dabija Andreea, clasa a X-a E, Liceul Pedagogic Buzău

H2O CU OCHELARI -Expoziţie de pictură



Juriu:

prof. Cornelia Anca HARABAGIU, inspector de specialitate ISJ Buzău

prof. Georgeta Anda IAMANDOIU, Colegiul Tehnic Buzău

elevă: Dinulescu Tatiana, Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, Slatina, Olt

elev: Aungurenci Gabriel, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

elev: Vrânceanu Marian, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău

elev: Pascariu Bogdan, Liceul „Neagoe Basarab”, Buzău



Trofeul „Apa un miracol”: Apa, Grosu Alina, clasa a VII-a C, Şcoala „George Emil Palade” Buzău



Învăţământ liceal

Premiul I

Crăiasa din poveşti, Udatu Maria, clasa a X-a , Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

Printre valuri şi vise, Necula Elena, clasa a XI-a B, Liceul Pedagogic, Buzău

Apa – o fiară, Nicolae Cristiana, clasa a IX-a B, Liceul Pedagogic

Picătură de apă, picătură de viaţă, Teasa Cristina, clasa a IX-a C, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, Mioveni Argeş

Premiul II

Chipul apei, Şomoiag Simona, clasa a IX-a B, Liceul Pedagogic Buzău

Locuinţă lacustră, Răureanu Oana Nicoleta, Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”, Buzău

Apă şi foc, Beşleagă Denisa, Liceul Pedagogic Buzău

Apa, apa, apa... Frâncu Bogdan, Iordache Silviu, clasa a XI-a,, Liceul Teoretic “Al. Marghiloman” Buzău

Marina şi acvariu, Sandu Claudiu, clasa a X-a, Liceul Teoretic “Al. Marghiloman” Buzău

Premiul III

Apa esenţa vieţii, Tunaru Claudia , clasa a XI-a D, Liceul Pedagogic Buzău

Esenţa, Babici Irina, Stancu Alina, clasa a XI-a D, Liceul Pedagogic Buzău

Poluarea apei, Lizar Alexandru, clasa a IX-a, Liceul Teoretic “Al. Marghiloman” Buzău

Podul de la Mărăcineni, Suditu Dragoş, clasa a IX-a, , Liceul Teoretic “Al. Marghiloman” Buzău

Menţiune

Pro Natura , Comănescu Alexandru – clasa a IX-a C, Grup Şcolar Tehnologic „Dimitrie Filipescu” Buzău

Nilul, Burlacu Laurenţiu, clasa a XI-a, Liceul Teoretic “Al. Marghiloman” Buzău



0 0

23.03.2009 13:53 serenella_dinu - Autor

H2O CU OCHELARI - Expoziţie de pictură

Învăţământ gimnazial

Premiul I

1. Viaţa atârnă de o picătură de apă, salvaţi-o! Zaleschi Andreea, Vasile Violeta, Liceul Pedagogic Buzău

2. Pământ! Flori! Copaci! Dar fără apă?! Iacobescu Ioana, Cls. a V-a A, Şcoala „George Topârceanu” Mioveni, Argeş

3. Natura – prietena noastră!, Preda Catalina, clasa a VII-a C, Şcoala „ George Topârceanu” Mioveni-Argeş

4. Apa sursa vieţii, Balaban Lavinia clasa a VIII- a, Şcoala cu clasele I-VIII, Iloviţa, Mehedinţi

5. Circuitul apei în natură, Cojoc Raluca, clasa a VI- a C, Şcoala „George Emil Palade” Buzău

6. Mirajul vieţii – apa, Cristea Diana, clasa a V-a, Şcoala cu clasele I-VIII, Măteşti, Buzău

7. Lacul, Milescu Daniela, clasa a V-a, Şcoala cu clasele I-VIII, Săpoca Buzău

8. Lacul şi nuferii, Rădoi Denisa, Şcoala cu clasele I-VIII, Dăneasa, Olt

9. Poluarea apei, Cocor Robert Marian, clasa a V-a E, Şcoala „G. E. Palade”, Buzău

10. Râu curat, râu murdar, Cocor Alexandru, clasa a V-a E, Şcoala „G. E. Palade”, Buzău

11. Apa în culori, Radu Simona Cristina, clasa a VIII-a, , Liceul Teoretic “Al. Marghiloman” Buzău

12. Bijuterii Chimice, Vlad Alexandra, clasa a VII-a A, Liceul Pedagogic, Buzău

13. Acvariul cu peşti, Golea Mariana Diana, clasa a V-a B, Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 7, Buzău

14. Apa un miracol, Stanciu Gabriela, clasa a V-a D, Şcoala „George Emil Palade”, Buzău

Premiul II

1. Salvaţi ape! Salvaţi-vă pe voi! Preda Darisa, clasa a VI-a, Şcoala „ George Topârceanu” Mioveni-Argeş

2. Apa nepoluată, Pătăşanu Ilie clasa a VIII- a, Şcoala cu clasele I-VIII, Iloviţa, Mehedinţi

3. Apa – matricea vieţii, Sandu Mihai clasa a VII-a E , Şcoala „George Emil Palade” Buzău

4. Frumuseţile apelor curgătoare, Bănică Denisa, clasa a V-a, Şcoala cu clasele I-VIII, Măteşti, Buzău

5. Obicei de Bobotează, Deacănu Cristinel clasa a V-a, Şcoala cu clasele I-VIII, Măteşti, Buzău

6. Râu curat, râu poluat, Buriană Andrei, Şcoala cu clasele I-VIII, Dăneasa, Olt

Premiul III

1. Nu poluaţi, ci reciclaţi, Pătăşanu Gabriel clasa a VIII- a, Şcoala cu clasele I-VIII, Iloviţa, Mehedinţi

2. Apa izvorul vieţii, Morărescu Daniel clasa a VII-a D, Şcoala „George Emil Palade” Buzău

3. Apa în natură, Toader Daniel, clasa a V-a, Şcoala cu clasele I-VIII, Măteşti, Buzău

4. Marea Neagră, Nechifor Alexandra clasa a V-a, Şcoala cu clasele I-VIII, Săpoca Buzău

5. Lacul şi natura, Căluşaru Corina, Şcoala cu clasele I-VIII, Dăneasa, Olt

6. Slogan, Ene Gina, Şcoala cu clasele I-VIII, Dăneasa, Olt



0 0

23.03.2009 14:10 serenella_dinu - Autor

H2O CU OCHELARI - Expoziţie de pictură

Învăţământ primar

Premiul I

1. Primăvara printr-un acvariu – preţuim apa, Abaza Ana-Maria clasa a IV-a, Şcoala Călini, com. Coloneşti, Bacău

2. Apa esenţa vieţii, Probaje Daiana, Şcoala Generală Nr. 2, Lupeni Hunedoara

3. Mirajul apei, clasa a IV –a C, Grup Şc. „C. Brâncoveanu” Horezu Vâlcea

4. Apa cea de toate zilele, clasa a II-a F, Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 79, Bucureşti

5. Băltos, Bodó Annamária clasa a II-a M Gimnaziul de Stat „Zaharia Boiu”, Sighişoara

6. Râul, Buruiană Andreea Roxana, clasa I, Şcoala cu clasele I-VIII Dăneasa, Olt

7. La scăldat, Anghel Lucian Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt

8. Ploaie în natură, Ioana Nicoleta, Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt

9. O lume în adâncuri, Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt

10. Bărcuţe pe lac, Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt

11. „Prinţul fermecat”, Stanciu Alexandra clasa a IV-a, Şcoala cu clasele I-VIII Săpoca, Buzău

Premiul II

1. Primăvara printr-un acvariu – preţuim apa pictură, Dumbravă Alexandru, clasa a IV-a, Şcoala Călini, com. Coloneşti, Bacău

2. Apa miracolul vieţii, Vizitiu Adrian , Şcoala Generală Nr. 2, Lupeni Hunedoara

3. Mlaştina, Sârbu Cornel, cls. I, Şc. cu cls. I-VIII Dăneasa - Olt

4. Lacul cu nuferi, Ionescu Alina, Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt

5. La scăldat, Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt

6. „Râul şi pădurea”, Stoica Denisa, clasa a IV-a, Şcoala cu clasele I-VIII Săpoca, Buzău

7. Mirajul apei, Vrânceanu Georgiana, clasa a IV-a, Şcoala „Ion Creangă”, Bacău

8. Strop de apă, strop de viaţă, Vasile Andreea, clasa a II-a A, Liceul Pedagogic, Buzău

Premiul III

1. Primăvara printr-un acvariu – preţuim apa pictură, Dumbravă Andreea, clasa a IV-a, Şcoala Călini, com. Coloneşti, Bacău

2. Apa pură, apa vie, Beznă Andra Camelia, Şcoala Generală Nr. 2, Lupeni Hunedoara

3. Oaza de speranţă, Pletea Ionuţ, Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt

4. Vine ploaia! Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt

5. Importanţa apei pe pământ, Dima Denisa, clasa a IV-a, Şcoala cu clasele I-VIII Săpoca, Buzău

6. O familie fericită, Anghel Cristina, Şcoala cu clasele I-VIII Berindei, Dăneasa-Olt



0 0

23.03.2009 14:22 serenella_dinu - Autor

H2O CU OCHELARI - Expoziţie de pictură

Învăţământ preşcolar rezultate partiale

Premiul I

1. Acvariul cu peşti, Vlădăşcău Andrei Fabian, Gr. Pregătitoare B, Liceul Pedagogic Buzău

2. Vis urât, Petcu Andrei, GPN DĂNEASA-OLT

3. Salvaţi apa, salvaţi viaţa şi salvaţi lumea, Tronaru Andreea Alexandra, GPP Nr. 8, Buzău

4. Acvariul meu, Cocârţă Mario David, G.P.N. Nr. 18, Buzău

5. Dansul fluturilor în ploaie, Pană Daniela Cătălina, G.P.N. Costeşti, Vaslui

6. Chipul apei, Ichim Alexandru, Teodor , G.P.N. Costeşti, Vaslui

7. Picătura de apă, Danciu Adina , G.P.N. Radomireşti Olt

Premiul II

1. Apa un miracol, Prioteasa Ioana, Gr. Pregătitoare B, Liceul Pedagogic Buzău

2. Fără viaţă, Naidin Lucian, GPN DĂNEASA-OLT

3. Ploaie în munţi, Cristea Andreea-Mădălina, G.P.N. Costeşti, Vaslui

4. Strop de ploaie, Danciu Adina, G.P.N. Radomireşti Olt

Premiul III

1. Apa – e viaţă? Matei Bogdan , Gr. Pregătitoare B, Liceul Pedagogic Buzău

2. Picătura de apă cu ochelari, Mocanu Laura Ionela G.P.N. Costeşti, Vaslui

3. Apa, Preda Marius, G.P.N. Radomireşti Olt

Menţiune

1. Apa – esenţa vieţii, Vornicu Andrei, Gr. Pregătitoare B, Liceul Pedagogic Buzău

0 0

23.03.2009 19:52 yana_popa

Felicitari participantilor! Ca membru al juriului remarc nr foarte mare de participanti din randul elevilor, calitatea lucrarilor atat din punct de vedere al continuturilor cat si al modului de prezentare. Este un castig ca reusim sa atragem un nr asa de mare de elevi si ca isi valorifica timpul liber intr-un mod fff educativ, benefic pt viitorul lor. Felicitari gazdelor!Experienta si nu in ultimul rand profesionalismul vin sa confirme ca un obiectiv propus e si indeplinit. Premiile oferite au fost la inaltime. Felicitari tuturor!Succes si la mai multe actiuni! Vom participa cu toata increderea!



0 0

23.03.2009 19:53 yana_popa

Felicitari participantilor! Ca membru al juriului remarc nr foarte mare de participanti din randul elevilor, calitatea lucrarilor atat din punct de vedere al continuturilor cat si al modului de prezentare. Este un castig ca reusim sa atragem un nr asa de mare de elevi si ca isi valorifica timpul liber intr-un mod fff educativ, benefic pt viitorul lor. Felicitari gazdelor!Experienta si nu in ultimul rand profesionalismul vin sa confirme ca un obiectiv propus e si indeplinit. Premiile oferite au fost la inaltime. Felicitari tuturor!Succes si la mai multe actiuni! Vom participa cu toata increderea!



0 0

24.03.2009 09:28 alynush_waru

A fost un concurs foarte reusit, toti colegii din toate judetele au prezentat lucrari foarte bune, felicitari organizatorilor si in special doamnei profesor Serenella Dinu care a fost "creierul" acestei actiuni desfasurate cu ocazia zilei mondiale a apei. Asteptam diplomele.

0 0

30.03.2009 15:58 dana_sauciuc

felicitări pentru tot ce aţi realizat!

0 0

03.04.2009 20:01 aehas

Am primit astayi si diplomele pentru copii. Sunt foarte reusite si noua de mare folos, deoarece sunt semnate si stampilate in original! Multumim foarte mult! Ati dovedit ca sunteti o echipa care va respectati si colegii si pe dumneavoastra. Felicitari pentru ca ati fost operativi, ati aratat transparenta prin munca uriasa de a posta aici rezultatele. Sa fim sanatosi si sa ne intalnim la cat mai multe astfel de activitati. sa aveti Sarbatori Fericite!

0 0

04.04.2009 17:33 serenella_dinu - Autor

pentru aehas: Va multumim pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ati trimis...va asteptam si cu alta ocazi sa participati la actiunile buzoiene... SARBATORI FERICITE!

0 0

04.04.2009 17:34 serenella_dinu - Autor

ocazii ...scuze.... graba...

0 0

04.04.2009 17:36 serenella_dinu - Autor

Mi-a venit o idee.. dragi colegi haideti sa realizam un proiect la nivel national cu toate actiunile prinse in calendarul UNESCO si sa le prezentam la minister... Astept inscrieri...fie aici, fie la adresa serenelladinu@yahoo.com

0 0

04.04.2009 21:18 xelaalex

pentru serenella_dinu: sunteti cei mai seriosi organizatori, fata de alti care nici nu mi-au trimis un mail de confirmare dv ne-ati ajutat foooooarte mult. Felicitări pentru tot ce aţi realizat! Si astept alte simpozioane de la Buzau !

0 0

05.04.2009 21:26 serenella_dinu - Autor

Va multumesc in numele tuturor colegilor care au facut parte din echipa... daca suntem sanatosi... cu siguranta ne vom intalni si la alte actiuni.. pana atunci Sarbatori Fericite!

0 0

01.04.2010 15:01 miritacarmen

buna ziua va rog sane comunicati daca am obtinut cevapentru ca nu am primit nimic oficial de la dumneavoastra !Va multumim! Pe didactic nu gasim nimic cu rezultate dar pe sait-ul simpozionului Da !SCUZEdaca suparam !!!!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

293 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN