Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

[Video] Vino la Şcoala de Vară Global Learning! Distrează-te în engleză şi germană!

Cursurile sunt împărțite în module de 2 săptămâni, elevii doritori având posibilitatea să selecteze unul, două sau mai multe module.

Școala de Vară Global Learning este atractivă pentru copii pentru că aduce împreună doi factori: limbile străine și tehnologia.

Tehnologia face parte din lumea noastră, iar utilizată corect îi aduce copilului multe beneficii. De exemplu, la Școala de Vară realizăm multe proiecte interesante, folosind la capacitate optimă limba engleză, dar integrând-o în același timp într-un software de prezentare (ppt).

Chiar mai mult, pentru a vă spune câte ceva din culisele școlii noastre… mai întâi, am urmărit cu toții un tutorial în engleză despre cum se pot face animații în ppt., apoi am urmat cursul și în cele din urmă, în cadrul Școlii de Vară de anul trecut am realizat un proiect animat în care mai multe mașini de curse erau aliniate la Start, gata de a intra în competiția care, mărturisesc, a fost captivantă. Și acesta este doar un exemplu.

Cu siguranță, și anul acesta Școala de Vară în Limba Engleză și Școala de Vară în Limba Germană vor fi pe placul elevilor care se vor înscrie.”, ne-a povestitProf. Denissa Gabriela Bularda, Manager Global Learning.

De ce să alegi Școala de Vară Global Learning?

Sunt multe motive pentru care să alegi modulele propuse de Școala de Vară Global Learning: în primul rând pentru a folosi limba engleză sau germană într-un mod non-formal, dincolo de rigorile școlii, iar în al doilea rând, pentru a utiliza tehnologia în scop educațional, dar și distractiv.

Prof. Denissa Gabriela Bularda, Manager Global Learning spune: „Ne place să folosim tehnologia în învățarea limbilor străine. De exemplu, folosim audiobook-urile pentru înțelegerea verbelor sau aplicațiile de dicționar (pentru elevii mai mari de clasa a IV-a), dar și pentru a realiza filmulețe de predare a unor noțiuni de gramatică realizate de elevi pentru alți elevi. Așa pot deveni tutori pentru cei mai mici.”

Poți vedea mai multe despre Școala de Vară în video de mai jos!

Inedit. În cadrul acestor module, copiii au șansa să se întoarcă în timp, îmbogățindu-și cunoștințele cu informații despre istoria Bucureștiului și istoria limbii engleze.

Poveștile despre Calea Victoriei, de la începuturi și până în prezent, dar și despre celți, triburile germanice sunt tot atâtea prilejuri pentru a aduce în realitatea zilelor noastre, istorii reale, demult apuse.

Storytelling-ul este una dintre metodele cele mai îndrăgite de către elevi, o metodă eficientă, un adevărat vehicul de a transmite o idee sau o noțiune într-un mod plăcut, distractiv.

Îți mai  putem dezvălui că în cadrul Școlii de Vară, elevii schimbând rolurile cu profesorii, experimentează predarea și vorbirea în public fără prea multe emoții! În plus, garantat, nimeni nu va uita o lecție, pe care chiar el a predat-o!

Detalii înscriere:

Cum poți să te înscrii pentru cursul de engleză sau cursul de germană? Foarte simplu, prin e-mail la: info@global-learning.ro și/sau la telefon: 0723642817

Vara poate fi o călătorie internațională! Pregătește-ți pașaportul cu Școala de Vară Global Learning!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 04.06.2019 10:11 | 1514 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

294 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN