Analiza senzorială a ciocolatei
Analize senzoriale
12.10.2021 14:44
Nivel de dificultate: mediu
ituația reală cu care ne confruntăm, ne-a adus pe noi, dascălii, cu adevărat, în era tehnologiei digitatale. Materialul este de real folos atât cadrului didactic cât și elevilor. Utilizarea acestor RED implică elevul activitățile de învățare și menține curiozitatea acestora
24 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Auxiliar curricular, Tehnica Analizelor de Laborator
TAL
12.10.2021 14:43
Nivel de dificultate: mediu
ituația reală cu care ne confruntăm, ne-a adus pe noi, dascălii, cu adevărat, în era tehnologiei digitatale. Materialul este de real folos atât cadrului didactic cât și elevilor. Utilizarea acestor RED implică elevul activitățile de învățare și menține curiozitatea acestora
24 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Fișă de lucru, Examenul microscopic al bacteriilor din iaurt
Un material bine structurat
10.07.2020 19:21
Nivel de dificultate: mediu
Un material foarte util pe care îl voi folosi în activitatea de laborator cu elevii mei. Analizele de laborator necesită explicaţii amănunţite, pe care le-am regăsit în materialul realizat de dumneavoastră. Felicitări!
10 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Auxiliar curricular, Tehnica Analizelor de Laborator
auxiliar complet
24.06.2020 09:11
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este util elevilor de la clasele a X-a ,a XI-a,a XII -a de industrie alimentara calificarea Tehnician analize produse alimentare pentru ca are fise de documentare realizate f bine, fise de lucru pe care le pot folosi profesorii la clasa , mai ales la orele de laborator.
5 review-uri
Review util:
Da (1) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Pagina 1 din 1