Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Parteneriat/schimb de experiență între două școli

4 stele

Un bun exemplu de bună practică

21.07.2020 11:31

Nivel de dificultate: mediu

Un proiect bun, un bun exemplu de bună practică în care este adusă în prin plan cooperarea interinstituțională pentru derularea unor activități educative și/sau cultural-artistice, care să contribuie la dezvoltarea personală a elevilor, și nu numai, chiar și a profesorilor. Acest proiect consider ca mi-a fost de ajutor in realizarea unor proiecte ce vizeaza schimbul de experiență. Protocolul de colaborare este bine realizat și bine venit pentru toți cei care doresc să initieze astfel de parteneriate pe viitor. Bineinteles, fiecare va adapta in functie de particularitatile fiecarui particpant si de scopul ce se va dori pentru a fi atins.
Scopul general al acestui protocol este bine detaliat, consider ca si obiectivele partenriatului la fel puteau fi prezentate si detaliate, pentru a scoate in evidenta concret ce se dorea sa se urmareasca si sa se atinga in realizarea acestui proiect.
De mentionat ca rolul părților, instituția organizatoare și instituția partenere, este redat in protocolul de colaborare si ne arata ce atibutii are fiecare parte.
Sunt convinsa ca exista proiectul acestui parteneriat, chiar daca nu a fost publicat, pe viitor recomand sa fie si proeictul atasat pentru cadrele didactice ce sunt la inceput de drum in proiectarea acestor tipuri de proiecte educative/ schimburi de experienta.

Vedeţi mai mult
laurette
1 review

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

317 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN