Pagina mea - octavianoprean56

octavian ioan oprean - profesor

Învăţământ primar - Sf. Nicolae

Laslau Mare, Mures, Romania

 

• Despre mine *

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *


Comentarii (2)

0 0

01.07.2013 08:35 octavianoprean56 - Autor

...Sunt multe de spus despre aceste(asa-zise...) ..."examene" nationale! Doar atat vreau sa spun: Ce-ar fi fost daca subiectele ar fi fost concepute la nivelul programelor de clasa a VIII-a si "examenele" ar fi fost ...EXAMENE, date in conditii normale, adica asa cum s-au dat in urma cu ani buni, cand scoala era SCOALA?!! Cum ar fi fost rezultatele, promovabilitatea s.a.m.d.?!!
...Intrebari pur retorice pentru ca totul este prea evident...

0 0

05.07.2013 20:18 octavianoprean56 - Autor

Salut, Sorine!

Sincerele mele felicitari, multa sanatate si mult succes in tot ceea ce faci!!!
Scuza-ma ca ma adresez asa direct, dar imi permit acest lucru pentru ca ...te cunosc foarte bine! Desigur, te intrebi de unde...De pe site-ul ministerului...Aici v-am urmarit cu foarte mare interes toate interventiile! Ale tale, ale Adrianei, ale colegului Roset, ale lui Taticu' etc.
...Daca ii dati voie unui dascal cu o vechime de aproape 35 de ani( numai la catedra, nemaipunanad la socoteala ca predau, practic de la ...14 ani-liceu pedagogic, facultati...), imi permit sa va spun ca TOTI, dar absolut TOTI, sunteti niste dascali extraordinari, cu o inalta pregatire psiho-pedagogica si de specialitate, cu o cultura generala deosebita(adevarate biblioteci ..."la purtator") si, in acelasi timp, cu un har si o chemare(dar si o placere de a munci cu elevii vostri, o mare dragoste fata de acestia, o pasiune deosebita in tot ceea ce faceti!)!!!
...Va urez, sincer, mult spor in tot ceea ce faceti, Dragi mei Colegi!!!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.