Pagina mea - nagyirina_1st

Irina Nagy - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Batos

Batos, Mures, Romania

 

• Despre mine *

profesor învățământ primar,gradul didactic I
Stilul meu de predare este unul interactiv cu accent pe feed-back-ul continuu din partea elevilor ,un stil dinamic cu valente de evidențiere continuă a laturilor personalității elevilor și de valorificare a acelora care fac capabilă dezvoltarea unui individ adaptabil la ritmul alert al vieții din zilele noastre.

• Interese educaţionale

Urmăresc cu interes pregătirea unor tineri frumoși din punct de vedere spiritual și moral ,capabili de adaptare continuă la contexte de învățare și de ce nu ,sociale diferite pentru dezvoltarea personalității indivizilor sub toate aspectele care provoca evoluție și progres personal.

• Hobby-uri

filmul,calculatorul, muzica

• Realizări în carieră *

obținerea gradelor didactice
experiență la clase simultane
perfecționare continuă prin cursuri și forme de învățământ superior și post-universitar
rezultatele copiilor la multe concursuri județene și naționale,dar și unele internaționale precum:
”Bunătatea laptelui””Euroșcolarul” ”SMART” ”Amintiri din copilărie” ”Din lumea celor care nu cuvântă” etc


Comentarii (5)

0 0

02.10.2015 09:44 kovacsflorina

Buna ziua !Am gasit pe didactic plansele de la P-Z as dori daca puteti sa imi trimite ti pe adresa florina.cornea@yahoo.com si prima parte de la A-PVa multumesc anticipat!

0 0

15.03.2016 16:39 nagyirina_1st - Autor

SUNT POSTATE DEJA ȘI PLANȘELE DE LA A PÂNĂ LA O....dacă nu le găsiți vă rog să mă contactați din nou pe e-mail ( nagyirina_1st@yahoo.com) pt a vi le trimite

0 0

23.02.2016 18:20 Didactic123467890

Buna ziua! Plansele dumneavoastra sunt foarte frumoase si utile pentru clasa pregatitoare. As dori, daca se poate, sa imi trimiteti si plansele de la A pana la P. Adresa mea de mail este irinelrotariu@yahoo.com. Va multumesc foarte mult!

0 0

15.03.2016 16:41 nagyirina_1st - Autor

Mă bucur că vă folosesc planșele ,dar PLANȘELE DE LA A PÂNĂ LA O sunt postate deja ...dacă nu le găsiți vă rog să mă contactați din nou pe e-mail ( nagyirina_1st@yahoo.com) pt a vi le trimite fiindcă intru rar aici....numai bine!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.