Pagina mea - maratrestian

beldie nina - educator

Învăţământ preşcolar - gpnorizont

Ramnicu Sarat, Buzau, Romania

 

• Despre mine *

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *


Comentarii (2)

0 0

07.02.2018 19:32 nicoletamorogan2

Buna ziua. Imi cer sincer scuze pentru faptul ca nu am amintit sursa. Ati scris niste poezii minunate pe care am vrut sa le foloseasca si colegele noastre. Multe dintre ele nu au posibilitatea sa plateasca anumite site-uri pt a-si procura materiale,sau nu prea stiu sa lucreze pe calculator. Avand in vedere ca nu obtin foloase financiare,nu am crezut ca ,daca am platit pentru accesul la acest site,pot sa le impartasesc cu ceilalti dascali.
Eu lucrez cu copii autisti,pentru integrarea lor si adaptez tot ce gasesc pe net pentru a le folosi in munca la clasa dar si sa le ofer mai departe.
Va rog din suflet sa ma scuzati si voi incerca sa le sterg,daca aceasta este dorinta dvs. Nu stiu exact cum,dar voi incerca sa contactez administratorul.
In speranta ca imi acceptati scuzele va multumesc foarte mult pentru materialele pe care le postati pe twinkl,iar daca puteti v-as ruga sa postati si pe didactic.
Succes in continuare
Ma puteti contacta la adresa nicoletamorogan@gmail.com sau tel 0727277200. As vrea sa vorbim si sa imi cer scuze altfel. Zi buna

0 0

07.02.2018 19:51 nicoletamorogan2

Am reusit si am modificat continutul fisierului cu poezii cu unul cu exercitii si probleme. Titlul,din pacate, nu am stiut sa il modific. Astept raspunsul dvs. Inca o data ,mii de scuze!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.