Pagina mea - leusca

anca leusca - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Halmeu

Halmeu, Satu Mare, Romania

 

• Despre mine *

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *


Comentarii (7)

1 0

04.02.2015 13:39 savu

Felicitari pentru toate materialele postate!Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie proiectarea unitatii nr. 1 semII .Multumesc frumos ! mariana_savu@yahoo.com

2 0

07.02.2015 09:52 narcisa_radulescu

Felicitari pentru munca depusa! As dori daca se poate sa-mi trimiteti proiectarea pe unitati pe sem II. Adresa mea este narcisa_radulescu@yahoo.com . Multumesc!

0 0

22.02.2015 17:25 Icacristoltan

Felicitari! In sfarsit gasesc pe cineva,care utilizeaza manualele editurii ART. Sunt din CLuj si mi-ar placea sa colaboram.Sunt sigura ca esti extrem de tanara, dar asta nu ne impiedica sa colaboram. Am 37 de ani vechime si am terminat facultatea si masteratul de trei ani.E simplu sa spui cuiva trimite-mi, te rog, planificarile pe UT, fara sa dai nimic in schimb, de aceea as dori sa pot sa-ti ofer si eu materiale.De exemplu te invit sa participi la Concursul "Bucuria primaverii", concurs regional. vioricacristoltan@yahoo.com. Comunicam pe mail! Numai reusite si bucurii!

0 0

28.02.2015 09:59 Icacristoltan

Anca, te rog , sa-mi scrii pe mail! Doresc sa-ti trimit formular pentru proiect este inscris in CAER. Eu as dori sa am planificarile pe UT, chiar am nevoie de ele, sa mi le trimiti pe mail, daca doresti! NU GASESC MODUL IN CARE SA TE ABORDEZ PENTRU CA NU SUNT DE ACORD CU modul de comunicare de pe didactic!
Au aparut foarte multe concursuri dupa modelul meu, daca anul trecut am avut paticipanti din 70 de scoli, 16 judete si am trimis pedte 200 de diplome de premii, in acest an mai sunt patru proiecte cu titlu identic sau asemanator. ASTA INSEAMNA DIDACTIC!!! Nu aprob copiatul de nici un fel! Mi-ar placea sa fie inventivitate si creativitate pe DIDACTIC! O zi reusita! Ica

0 0

01.03.2015 14:26 Icacristoltan

Anca, am reusit sa lucrez la planificarea pe UT pentru luna martie , asa ca nu mai am nevoie de planificare, insa putem colabora si asa.Iti doresc o primavara cu soare si mult bune!

0 0

03.03.2015 18:26 leusca - Autor

buna, am facut planificarea pe UT. Calatorii si aventuri, dar am ca auxiliare sinapsis . Daca aveti nevoie de planificare pot sa o pun pe email dvs.As vrea un formular pt. proiect daca se poate. Adresa mea de email este anca.leusca@yahoo.com.
O primavara frumoasa!!

0 0

14.09.2015 01:00 florinana

Imi trimiti si mie planificarea integrala calendaristica + cea pe unitatri de-nvatare pentru clasa a II-a, dupa caietele de la Sinapsis, dupa care am inteles ca ai lucrat anul trecut?? Adresa mea este: floris_sirolf@yahoo.com

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.