Pagina mea - gabrielavaneata

gabriela vaneata - profesor

Învăţământ primar - Liceul Tehnologic Bâlteni

Balteni, Gorj, Romania

 

• Despre mine *

Am o experienţă de 20 de ani la catedră si gradul didactic I. Stilul meu de predare încurajează consultarea, dezvoltarea unor interacţiuni, motivaţia interacţională puternică.
Elevii şi părinţii apreciază pozitiv activitatea didactică pe care o desfăşor la nivelul clasei. Atenţia, încurajarea permanentă, aprecierea pe care le ofer elevilor creează o atitudine pozitivă a acestora faţă de activităţile şcolare sau extraşcolare desfăşurate. Am o mare capacitate de autoevaluare, de asumare a responsabilităţii pentru comportamentul meu. Relaţiile de colegialitate se bazează pe respect reciproc şi pe o bună colaborare.

• Interese educaţionale

Am participat şi voi participa în continuare la diverse activităţi de perfecţionare, dorind permanent o îmbogăţire a experienţei mele metodice si ştiinţifice.

• Hobby-uri

Iubesc călătoriile şi liniştea pe care mi-o oferă lectura plăcută a unei cărţi interesante.

• Realizări în carieră *

Am valorificat experienţa la catedră, publicând lucrări(C:\Users\GABY\Desktop\LUCRARI PUBLICATE.docx) cu un conţinut ştiinţific, dar şi auxiliare necesare în activitatea didactică.
Am pregătit şi am îndrumat elevii pentru a participa la diferite concursuri şcolare. Rezultatele bune şi foarte bune pe care le-au obţinut fiind o recunoştere a unei munci în echipă, elev-învăţător.


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.