Pagina mea - deliakollat

Delia Kollat - profesor

Sc. Mihail Sadoveanu

Baia Mare, Maramures, Romania

 

• Despre mine *

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *


Comentarii (1)

0 0

21.11.2016 13:18 cmireille

VII. REGULAMENT DE PARTICIPARE:
Lucrările, vor fi trimise până la data de 12.XII.2016 (data poștei), pe adresa Liceului Tehnologic Auto, Câmpulung, Str. Şoseaua Naţională, nr. 108 , jud. Argeș, cod poștal 115100, cu mențiunea Pentru concursul județean ,, CARTEA, UN PRIETEN DE NĂDEJDE’’.
Participanţii de la cele trei secţiuni vor trimite prin colet poștal, împreună cu lucrările, fișa de înscriere și acordul de parteneriat (în dublu exemplar) semnat și ștampilat, un plic format A4, timbrat, cu adresa proprie completă, plic care va fi folosit de către organizatorii concursului pentru expedierea diplomelor.
Lucrările prezentate vor trebui să îndeplinească următoarele cerinţe:
- să aibă caracter de originalitate și noutate;
- pentru creațiile literare, se recomandă să nu depășească 3 pagini, scrise în format Word ( Times New Roman 12, la 1 rând, marginile de 20 mm, format A4 pe o singură faţă, titlul lucrării cu Times New Roman 14 Bold, centrat, text aliniat „justified” conţinând semnele diacritice); la 2 rânduri de titlu, autorii, (maximum 2 elevi şi un cadru didactic coordonator), unitatea de învăţământ. La două rânduri de numele autorului se începe scrierea lucrării (Times New Roman12).
- bibliografia, dacă este cazul, se va consemna la sfârşitul lucrării, în ordinea următoare: nume şi prenume autor, titlul lucrării, editura, localitatea, anul.
- responsabilitatea pentru conţinutul lucrărilor aparţine participanţilor.
Lucrările de la Secţiunea Creaţie literară, împreună cu fişa de înscriere, vor fi trimise atât pe adresa de e-mail: corneamirela@gmail.com, cât şi prin poştă, pe adresa şcolii.
- creaţiile plastice vor ilustra tema propusă, vor avea un titlu, vor fi realizate în tehnica de lucru la alegere (acuarelă, carioca, tempera, creioane colorate, etc), pe suport A4. În colţul din dreapta, jos, pe verso, se va lipi o etichetă, redactată la calculator, unde se vor regăsi titlul lucrării, numele, prenumele elevului, clasa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, şcoala, localitatea, judeţul.
- colajele pot fi realizate din diferite materiale (hârtie colorată, hârtie glace, materiale textile, materiale din natură, materiale reciclabile, etc.).
- lucrările de la Secțiunea Creație artistico–plastică se vor trimite pe adresa școlii.
- pentru Prezentări PowerPoint sau Prezi, fiecare lucrare nu va depăşi 20 slide-uri și vor fi trimise pe adresa de e-mail corneamirela@gmail.com și pe CD pe adresa școlii.
Un cadru didactic poate înscrie şi coordona maximum doi elevi.
Elevii vor participa indirect cu materiale, realizate conform precizărilor din regulamentul de participare al concursului.
Lucrările trimise nu vor fi returnate.
Concursul nu este cu taxă de participare.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.