Pagina mea - cornelia13

Cornelia Melcu - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Nr.9 ,,Nicolae Orghidan" Brasov

Brasov, Brasov, Romania

 

• Despre mine *

Cornelia Melcu a absolvit Liceul Pedagogic Braşov în anul 1985. În 2005 a absolvit Colegiul Universitar Pedagogic din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, obţinând titlul de institutor limba engleză. În anul 2009 a obţinut Licenţa în Ştiinţe ale educaţiei, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, în cadrul aceleiaşi universităţi. A absolvit cursurile de master-tot la Universitatea Transilvania- în cadrul programului Resurse umane în educaţie. Formare şi management în iunie 2011.

• Interese educaţionale

În cei peste 25 de ani petrecuţi la catedră a căutat permanent să adapteze stilul de predare elevilor, să le ofere cele mai bune căi spre cunoaştere şi formare. Noile tehnologii şi tehnici de învăţare sunt o prioritate în întreaga sa activitate didactică. Este implicată în proiecte locale, naţionale şi internaţionale, fiind şi ambasador eTwinning.

• Hobby-uri

schi, dans, muzică

• Realizări în carieră *

- în cei 27 de ani de cariera am pregătit nenumăraţi elevi ce au o carieră profesională deosebită, elevii pregătiţi de mine au obţinut nenumărate premii la concursuri şcolare şi extraşcolare

- Premiul Anual eTwinning 2013, categoria de vârstă 4-11 ani, cu proiectul FRIENDS FUR- EVER


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.