Pagina mea - ciutu

Anica Ciutu - profesor Biologie

Învăţământ gimnazial - Scoala Gimnaziala Pesac

Pesac, Timis, Romania

 

• Despre mine *

In toamna voi numara 33 de ani la catedra.M-a preocupat noul intotdeauna.Am gradul didactic I,predau inscoala in care am deprins si eu tainele invataturii.Am condus cu mult drag si pasune generatii de elevi pe drumul greu,dar frumos al invataturii. .Elevii mei sunt astazi profesor,invatatori,oameni de afaceri,dar in primul rand sunt OAMENI!
Ma simt iubita si apreciata de colegi,elevi si parintii lor.De ani buni conduc comisia profesorilor dn scoala,lucru pe care eu l vad ca o apreciere a meritelor mele ca dascal.

• Interese educaţionale

Ma preocupa cultivarea dragostei pentru biologie,viata,natura,mediu.Am participat la actiuni de voluntariat :plantarea de puieti,ecologizarea unor spatii verzi.Elevii sa constientizeze importanta unu mediu curat ,pastrarea patrimoniului natural,ca un bun al intregii omeniri,o mostenre de pret,care trebuie transmisa mai departe.
La fel de importanta e si viata si sanatatea omulu, de mult ani predau optionalul educatie pentru sanatate,unde am rezultate materializate in portofolii,prezentari power point,elevii lucreaza cu multa placere in cadrul acestor oresi raman cu cunostinte temeinice,privitoare la sanatate,

• Hobby-uri

calatoriile,limbile straine,cultivarea plantelor

• Realizări în carieră *

mentiune la etapa judeteana a Olimpiadei de biologie


Comentarii (2)

0 0

22.11.2013 11:48 ciutu - Autor

Marius Iancu Eu tot timpul l-am comparat pe Dl Invatator cu Dl Trandafir din nuvela lui Sadoveanu, iar Doamna Diriginta este de departe cea mai carismatica profesoara din lume. Va doresc multa sanatate, fericire si sa primiti si voi atata bunatate cat ati reusit sa impartasiti cu noi.

0 0

22.11.2013 11:54 ciutu - Autor

Liliana Sauter va multumesc din suflet pt felul in care ati educat atatea generatii de copii printre care au fost si Lauri cu Luci cu mult respect o mama din departare

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.