Pagina mea - aalexandraa_09

Cristina Șerban - invatator

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Sascut

Sascut, Bacau, Romania

 

• Despre mine *

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *


Comentarii (1)

0 0

20.03.2015 17:49 2008gbv31

ma scuzati, am vazut un comentariu la o colega, ati spus ca aveti inspectie pentru definitivat cu recapitularea literelor. eu am avut inspectie de grad 2 pe 13 martie. dar la ce aveti puteti lua orice text, exista o carticica Sa citim cu ANA, puteti lua un text de acolo. Puteti realiya o fisa cu mai multe cuvinte si sa le cereti sa le aseze pe coloane dupa mai multe criterii. Spre exemplu la litera j am scris mai multe cuvinte si le-am cerut sa ordoneye pe prima coloana cuvintele care incep cu j initial, pe a2a coloana j median si pe ultima coloana j final.
puteti lucra cu metoda cadranelor pe textul pe care l-ati ales. scrieti intr-un chenar sa alcatuiasca propoyitii cu 5 cuv pe care le scoateti din text, in alt chenar scrieti sa gaseasca opusul cuvintelor... si scrieti 5 cuv din text, sa schimbe finalul povestii si sa deseneye ce le-a placut din text.
daca aveti nevoie de modele de plan puteti sa imi trimiteti un mail. va trimit planurile mele. adiac2002@yahoo.com si specificati la titlu ca v-am lasat mesaj pe didactic.
mult succes!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.