Pagina mea - Ana_Maria1990

Ana-Maria Chelaru - profesor Educatie fizica si sport

Învăţământ gimnazial -

Lunca Cetatuii, Iasi, Romania

 

• Despre mine *

Sunt profesor de educație fizică și spor ,cu o vechime de 8 ani. Am obținut gradul didactic 2 în anul 2020, iar în acest moment sunt înscrisă pentru susținerea gradului didactic 1. Din septembrie 2021 sunt director adjunct la Școala Gimnazială ,,Comandor Alexandru Cătuneanu”, o școală de suflet, care pentru mine e ca a doua mea casa.
Motivația mea principală este de a sădi în elev dorința de a practica individual activități fizice, atât acum, când sunt copii, dar să poată practica cu plăcere sport și atunci când vor fi adulți. Îmi doresc foarte mult să conștientizeze fiecare cât de important este exercițiul fizic și mișcarea pentru menținerea sănătății mintale și fizice.
Am foarte multe de învățat de la elevi, mă inspiră foarte mult și mă ajută să abordez lecțiile într-un stil individualizat și personalizat. Uneori îi urmăresc cum se organizează și ce viziune are fiecare și mă fac să gândesc anumite exerciții într-un mod în care nu l-aș fi gândit. Învățarea noilor deprinderi cred că se învață mai ușor atunci când sunt adaptate nivelului lor de înțelegere.

• Interese educaţionale

îmi place foarte mult să mă implic în activități extracurriculare pe toate temele, să motivez elevii și să îii inspir, fiind apropiată de ei.

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *

Am participat la activitățile proiectului ,,Traista cu sănătate” și am câștigat premiul I după ce elevii au trebuit să răspundă corect la cât mai multe întrebări despre alimentația sănătoasă și orarul meselor.
2. Am desfășurat o activitate propusă de Comitetul Olimpic Român, elevii înscriindu-se cu lucrări ce au avut ca tema ,, Olimpiada în ochii copiilor”.
3. La nivelul clasei la care am fost dirigintă, am organizat aproape săptămânal activități, cum ar fi: Bullingul online, siguranța în online, reciclarea inteligentă, importanța alimentației sănătoase și foarte multe alte activități extracurriculare cu diverse teme.
Cele mai speciale sunt cele din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, unde concurența este mare și pot enumera câteva care îmi trezesc amintiri și trăiri frumoase:
- Locul I- la competiția de Minihandbal cu clasele III-IV, ONSȘ-et. Județeană (2018,2019);
- Locul I și II competiția de Atletism cu clasele III-IV, ONSȘ-et. Județeană (2018-2019);
- Mențiune la competiția de Minihandbal cu clasele III-IV, ONSȘ-et. zonală Succeava (2018);
- Locul III la competiția de Minihandbal cu clasele III-IV, ONSȘ-et. zonală Onești (2019);
- Locul I la competiția de Atletism cu ștafeta elevilor din clasa a II-a , Iași, 2020;
- Mențiune la competiția de Rugby-tag cu clasele III-IV, ONSȘ-et. Județeană,2018;
- Premiul I obținut la concursul județean ,,Traista cu sănătate”2021;
- Locul II din cadrul competiției de fotbal ,,Cupa satelor”-et. județeană 2021.


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.