Prepararea aluatului - Plan de lecție evaluare
28 mai 2018, 22:12
Tehnologii generale în morărit și panificație
Lecție de verificare și apreciere a rezultatelor școlare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Subtip: Proiect de lectie
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Proiect didactic: Controlul produselor de panificație coapte
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.