EFECTUAREA ANALIZELOR SPECIFICE LA OBȚINEREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA PREPARATE DIN CARNE PASTEURIZATĂ
18 decembrie 2017, 23:43
Dintre toate produsele de origine animală, ce constituie alimente pentru om, carnea se situează pe primul plan, atât datorită conţinutului ridicat de substanţe nutritive (proteine, grăsimi, vitamine, săruri minerale) cât şi digestibilităţii ridicate şi de asemenea pretabilităţii acesteia şi a preparatelor din carne la conservare.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 12-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare integrata
4 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produse din carne- Fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.