Microorganismele
7 noiembrie 2017, 09:36
materialul face parte din Modulul I- Microbiologia si igiena in industria alimentara, clasa a X-a. Poate fi folosit ca material suport pentru o lectie de tip recapitulare.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
60 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Proiect didactic: Controlul produselor de panificație coapte
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.