Tehnologia de obtinere a foii de placinta greceasca
5 ianuarie 2022, 09:46
Preparatele de patiserie sunt produse ce au la bază aluaturi modelate ca atare, sau în asociere cu alte componente care pot fi: crème, umpluturi cu mere, cu gem, cu carne, brânzeturi, care le ridică valoarea alimentară.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Determinarea umiditatii pastelor fainoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Ghid de laborator bauturi alcoolice-Laboratory guide for drinks
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
maimon1966 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.