Tehnici de tăiere folosite in bucătărie
31 august 2020, 21:40
Fișa de lucru propusă elevilor, sistematizează cunoștințele dobândite în cadrul lecției ,,Tehnici de tăiere folosite în bucătărie,,, prin ascocierea imaginilor cu tipurile de cuție folosite în bucătărie.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 11-a;
Metode: Joc didactic
3 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.