Mise-en-place-ul pentru dejun-meniu complet și cină
26 februarie 2021, 10:00
Mise-en-place-ul pentru dejun – meniu complet şi cină.
Lecția face parte din Modulul Sisteme de servire și este creată pentru o clasaă din învățământul special.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 11-a;
12 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.