Fișă de lucru, Examenul microscopic al bacteriilor din iaurt
30 august 2019, 18:44
Documentul este o fișă de lucru ce se poate utiliza pentru disciplina Microbiologia si igiena în industria alimentară sau la Analiza produselor de origine animală
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Clasa a 10-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
Un material bine structurat
10.07.2020 19:21
Nivel de dificultate: mediu
Un material foarte util pe care îl voi folosi în activitatea de laborator cu elevii mei. Analizele de laborator necesită explicaţii amănunţite, pe care le-am regăsit în materialul realizat de dumneavoastră. Felicitări!
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii

Calcul_Determinarea densității laptelui
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
STOIANGABRIELA12 | Grupul Scolar Industrial "Ion Mincu" Vaslui
0 comentarii

Test pregătire Olimpiada_Tehnician analize produse alimentară, clasa a XII-a
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
STOIANGABRIELA12 | Grupul Scolar Industrial "Ion Mincu" Vaslui
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.