pdf FIȘĂ DE EVALUARE - OZE

22 noiembrie 2020, 20:06

0 stele | 0 review-uri

Modulul: Biochimia produselor alimentare

Aura70
25 materiale
0 au spus Mulţumesc.
0 comentarii
4 descărcări

Review-uri (0)

0 stele Adăugaţi un review

Nu există niciun review

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro

Vizualizaţi
1 review
748 descărcări

Adăugat la:
04.06.2012

Recomandat de moderator Vitamine

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;

octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru

3 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
3 descărcări

Adăugat la:
05.01.2022

Fabricarea produselor de patiserie din aluat fraged

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;

danielasurlaru | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
5 descărcări

Adăugat la:
05.01.2022

Tehnologia de fabricare a covrigilor

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;

danielasurlaru | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Articole recomandate

Resurse educationale moderne pentru clasa a IX-a!

Lectii interactive la Geografie, Fizica, Chimie, Biologie si Matematica!

Azi: 14 evenimente

«IANUARIE 2022»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre condițiile tehnice pentru lucrul online(local sau la distanță) in școala dvs.?

496 voturi | 10 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN