Executarea operatiilor de baza in laboratorul de ind. alim
29 august 2018, 18:40
Domeniul pregătirii de bază : Industrie alimentară
Calificarea profesională:Brutar-patiser, preparator produse făinoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 9-a;
Subtip: Planificare calendaristica anuala
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii

TEST DE EVALUARE Prepararea aluatului opărit și a produselor din aluat opărit
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii

TEST DE EVALUARE -DETERMINAREA DENSITĂŢII
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.