Evaluarea însuşirilor organoleptice ale produselor de patiserie din aluat dospit
24 iunie 2021, 10:54
FIŞĂ DE DOCUMENTARE
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
35 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Determinarea umiditatii pastelor fainoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.