EFECTUAREA ANALIZELOR SPECIFICE LA OBȚINEREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA PREPARATE DIN CARNE PASTEURIZATĂ
18 decembrie 2017, 23:43
Falsificarea este şi va rămâne un fenomen greu de înlăturat de pe piaţa autohtonă alimentară, cât şi de pe pieţele străine, atâta timp cât nu va fi perfecţionat controlul mărfurilor.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 12-a;
Subtip: Proiect de lectie
Abordări: Abordare integrata
4 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produse din carne- Fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.