Efectuarea analizelor specifice în industria de morărit, panificație și produse făinoase
3 iunie 2018, 16:19
Modulul 2 - Efectuarea analizelor specifice în industria de morărit, panificație și produse făinoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 11-a;
Subtip: Planificare calendaristica anuala
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Determinarea umiditatii pastelor fainoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Ghid de laborator bauturi alcoolice-Laboratory guide for drinks
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
maimon1966 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.