Efectuarea analizelor specifice în industria de morărit, panificație și produse făinoase
3 iunie 2018, 16:19
Modulul 2 - Efectuarea analizelor specifice în industria de morărit, panificație și produse făinoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 11-a;
Subtip: Planificare calendaristica anuala
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii

Metode de testare a calități produselor de panificație
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
catalinsport | GRUPUL SCOLAR "A.VLAHUTA"
0 comentarii

Placinta taraneasca cu dovleac
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.