doc Clasificarea metodelor de analiză senzorială

24 iunie 2020, 14:14

0 stele | 0 review-uri

Fișă de documentare- Modulul: M2 – Operaţii de bază în laborator în industria alimentară,domeniul :industrie alimentară,clasa a IXa.

turist
13 materiale
0 au spus Mulţumesc.
0 comentarii
33 descărcări

Review-uri (0)

0 stele Adăugaţi un review

Nu există niciun review

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Diverse recomandate de comunitatea Didactic.ro

Descărcaţi
0 review-uri
614 descărcări

Adăugat la:
01.06.2014

Recomandat de moderator REBUS - Filete

Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;

adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
221 descărcări

Adăugat la:
01.09.2014

Recomandat de moderator Paragrafe in word si Tab-uri

Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;

marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
304 descărcări

Adăugat la:
01.09.2014

Recomandat de moderator Tehnici de realizare a unui tabel in word

Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;

marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Articole recomandate

Resurse educationale moderne pentru clasa a IX-a!

Lectii interactive la Geografie, Fizica, Chimie, Biologie si Matematica!

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Despre generozitate

Valorile morale

Azi: 19 evenimente

«IUNIE 2021»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


"Invitațíe-n grădină"

Propus de: cristina_ungureanu

Sondajul zilei

Care credeți că sunt cauzele predominante ale eficienței scăzute a procesului de predare-învățare-evaluare desfășurat online?

55 voturi | 1 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: cristeadianaromana Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN