ciupercile microscopice- fisa de documentare
16 noiembrie 2014, 18:17
ciupercile microscopice
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Metode: Metode activ-participative
60 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Proiect didactic: Controlul produselor de panificație coapte
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.