Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Tranșarea cărnii de măcelărie

Prin completarea rebusului, elevor vor identifica diferite sorturi de carne de măcelărie

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: prelucrarea primara a cărni

19801981 | 03.06.2021 15:42

496 vizualizări
26 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Completați următoruul rebus având ca temă "TRANSARE":

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
        A      
    1          
      2        
      3        
       4       
5              
     6         
       7       
     8         
        B      
1. Sort de carne tare, ațoasă
2. Sort de carne ce se utilizează la friptură, tocană și tocături.
3. Sort de carne care este tare cu destul de multă grăsime
4. Tip de pulpă ce se prepară la cuptor, cu legume, tocană.
5. Piciorul din față de la porc se folosește la pftie, toba și ...........
6. Sort de carne de porc ce se prelucrează termic la cuptor, la grătar sau la tigaie.
7. Sort de carne ce are multe tendoane, dar este aromată
8. Sort de carne cu multe straturi de pielițe și grăsime (cap de .........)

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

292 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN