Şcoala cu
bune practici

79 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

rebus produse alimentare

proprietăți și compoziția chimică a unor produse

Învăţământ liceal - Tehnologii Clasa a 9-a;

Capitol/lecţie: Compoziția chimică și proprietățile produselor

gabbernbv | 24.01.2019 21:22

1261 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, veți obține o proprietate a ciocolatei.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A          
1           
2           
3           
4           
5           
6           
7           
 B          
1. materie primă de obținere a amidonului
2. substanță nativă anorganică
3. vitamine ... în grăsimi: A, D, E, K, F.
4. proprietate organoleptică
5. operație prin care laptele e adus la conținutul de grăsime dorit.
6. se găsește în vin și are gust astringent.
7. poate fi oxalic sau benzoic.

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 27 evenimente

«IANUARIE 2025»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Concert Crăciun 2024

Propus de: cecilia27fasie

Sondajul zilei

Ce metodă de predare considerați că aduce cele mai bune rezultate la clasă?

21 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: MihaiSveduneac Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN