Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

E-urile

E-urile si alimentatia sanatoasa

Învăţământ liceal - Chimie Clasa a 11-a;

Dany_D | 17.03.2021 22:16

166 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Aflati cuvantul cheie

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
        A      
   1           
    2          
    3          
     4         
      5        
6              
        B      
1. Substanță folosită în scopul împiedicării fermentației unor produse alimentare sau de altă natură.
2. Sunt aditivi alimentari care dau gust dulce alimentelor în care sunt adăugați
3. Substanță care intră ca accesoriu în compoziția unui aliment
4. Substanță care se adaugă unui produs pentru a-i ameliora proprietățile sau pentru a obține noi calități.
5. Preparat sau produs natural care se mănâncă și ajută la întreținerea vieții.
6. Bio

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

311 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN