E-urile

E-urile si alimentatia sanatoasa

Învăţământ liceal - Chimie Clasa a 11-a;

Dany_D | 17.03.2021 22:16

114 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Aflati cuvantul cheie

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
        A      
   1           
    2          
    3          
     4         
      5        
6              
        B      
1. Substanță folosită în scopul împiedicării fermentației unor produse alimentare sau de altă natură.
2. Sunt aditivi alimentari care dau gust dulce alimentelor în care sunt adăugați
3. Substanță care intră ca accesoriu în compoziția unui aliment
4. Substanță care se adaugă unui produs pentru a-i ameliora proprietățile sau pentru a obține noi calități.
5. Preparat sau produs natural care se mănâncă și ajută la întreținerea vieții.
6. Bio

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 10 evenimente

«NOIEMBRIE 2022»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Din activitatea extracurriculara

Propus de: baghii

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ați recomandat părinților să cumpere broșuri/materiale despre bullying pentru a le folosi la clasă?

271 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: Crisa177 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN