Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Determinarea senzoriala a carnii

Determinarea senzoriala a carnii - recapitulare

Învăţământ liceal - Tehnologii Clasa a 12-a;

Capitol/lecţie: Analiza senzoriala a carnii

Daniela_Fodo | 26.08.2019 14:59

353 vizualizări
11 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Se determină prin analiză senzorială.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
      A           
 1                
   2              
  3               
  4               
     5            
    6             
7                 
  8               
  9               
    10             
   11              
   12              
 13                
    14             
  15               
16                 
      B           
1. Operație prin care se realizează determinarea unei caracteristici.
2. Se determină prin atingere
3. Se folosește în bucătărie pentru tăierea cărnii.
4. Ustensilă folosită la tăierea cărnii.
5. Se determină cu ajutorul văzului.
6. Operație prin care se determină o caracteristică a cărnii.
7. Ustensilă folosită la măsurarea lichidelor
8. Se determină cu ajutorul văzului.
9. Ustensilă folosită la cântărire.
10. Sticlărie de laborator.
11. Aparat folosit la cântărire.
12. Operație prin care se determină o caracteristică a cărnii.
13. Reprezintă o stare de conservare a cărnii.
14. Reprezintă o formă de examinare tactilă.
15. Se determină prin mestecare.
16. Reprezintă o formă de examinare pentru carnea congelată.

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 48 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

150 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN