Determinarea senzoriala a carnii

Determinarea senzoriala a carnii - recapitulare

Învăţământ liceal - Tehnologii Clasa a 12-a;

Capitol/lecţie: Analiza senzoriala a carnii

Daniela_Fodo | 26.08.2019 14:59

95 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Se determină prin analiză senzorială.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
      A           
 1                
   2              
  3               
  4               
     5            
    6             
7                 
  8               
  9               
    10             
   11              
   12              
 13                
    14             
  15               
16                 
      B           
1. Operație prin care se realizează determinarea unei caracteristici.
2. Se determină prin atingere
3. Se folosește în bucătărie pentru tăierea cărnii.
4. Ustensilă folosită la tăierea cărnii.
5. Se determină cu ajutorul văzului.
6. Operație prin care se determină o caracteristică a cărnii.
7. Ustensilă folosită la măsurarea lichidelor
8. Se determină cu ajutorul văzului.
9. Ustensilă folosită la cântărire.
10. Sticlărie de laborator.
11. Aparat folosit la cântărire.
12. Operație prin care se determină o caracteristică a cărnii.
13. Reprezintă o stare de conservare a cărnii.
14. Reprezintă o formă de examinare tactilă.
15. Se determină prin mestecare.
16. Reprezintă o formă de examinare pentru carnea congelată.

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 10 evenimente

«AUGUST 2020»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Țara mea frumoasă!

Propus de: costinuta82

Sondajul zilei

Care dintre scenariile de începere școlii, propuse de guvern, este potrivit la școala dvs.?

202 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Cum veți începe școala? Votați!