Informatii utile

Casa Corpului Didactic a judetului Galati

Localitate: Galati
Adresa poştală: Str. Gării, Nr. 35
Cod poştal: 800222
Telefon: 0236-414749
Fax: 0236-465860
Adresa email: ccd_gl@yahoo.com
Site: http://www.ccdgalati.ro/
Prezentare: Casa Corpului Didactic Galaţi promovează inovaţia didactică şi procesul de reformă, este centru de resurse, de inovaţie şi de expertiză pentru formarea continuă a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar, asigura cadrul adecvat pentru dezvoltarea profesională şi personală, prin creativitate, cercetare şi descoperire, prin implicare şi responsabilitate faţă de şcoală şi de comunitate, precum şi prin deschidere către spaţiul european.
Oferta cursuri CCD: clic aici
Personal CCD: Conducerea director - prof. Victoria MOVILEANU metodist - prof. Aurora SAVA metodist - prof. Cristina BUTNARU metodist - prof. Doinita POPA contabil sef-economist Tinca SERBAN; contabil Olguta MIHU contabil Eugenia RUSU secretara Cezarina GARDICIUC Prof. Cecilia GEORGESCU Redactor Viorel ŞTEFĂNESCU Informatizare - Prof. Daniela CHIPIRLIU Administrator patrimoniu - Corina PALADE
Dotări: Cabinet multimedia Casa Corpului Didactic, prin echipamentele pe care le are si prin echipa de specialisti cu care colaboreaza, ofera programe si stagii de formare în utilizarea TIC atât personalului didactic cât si didactic auxiliar.
Bibliotecă: Fiind o bilblioteca pedagogica, si biblioteca institutiei noastre constituie un centru de informare si documentare pentru toate cadrele didactice din judetul Galati. Cartile achizitionate in concordanta cu programele de perfectionare a personalului didactic sunt asezate pe domenii tematice, conform clasifiicarii zecimale universale, iar accesul cititorilor este liber la raft. Biblioteca CCD dispune de un fond de carte de peste 32.000 de volume dispuse pe domenii tematice in sala de lectura si in depozitul de carte.
Editură: Da
   

Localizare pe hartă:

 
 

Autorii zilei
(15 autori)

Azi: 1 evenimente

«NOIEMBRIE 2021»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Artistii

Propus de: adrianacotet

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre condițiile tehnice pentru lucrul online(local sau la distanță) in școala dvs.?

295 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Harţi digitale

Patrimoniul uitat - Secţiunea proiecte

Descoperă patrimoniul românesc: Meserii de altădată

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN