Informatii utile

Casa Corpului Didactic a judetului Bacau

Localitate: Bacau
Adresa poştală: Str. Oituz, Nr. 24
Cod poştal: 600266
Telefon: 0234-523988
Fax: 0234-523988
Adresa email: office@ccdbacau.ro
ccd_bacau@yahoo.com
Site: http://www.ccdbacau.ro/
Prezentare: Casa Corpului Didactic "Grigore Tabacaru" Bacau, este o institutie preocupata permanent de cresterea calitatii actului de formare continua, astfel încât beneficiarii nostri, cadrele didactice, sa evolueze permanent, cu scopul implementarii "societatii bazate pe cunoastere" si în tara noastra.
Oferta cursuri CCD: clic aici
Personal CCD: - director; - 6 profesori metodisti; - analist programator; - redactor; - bibliotecar; - 3 administratori financiari; - secretara; - personal întretinere.
Dotări: Centrul de documentare ofera posibilitatea cadrelor didactice sa se informeze si sa se documenteze, punând la dispozitia acestora un numar de 26 de calculatoare performante cu conexiune la internet precum si echipamente necesare activitatilor de tehnoredactare si multiplicare. Tot aici se organizeaza demonstratii de soft educational, precum si cursuri de utilizare a noilor tehnologii informationale si comunicationale în procesul didactic.
Bibliotecă: Biblioteca C.C.D. este o bibliotecă de specialitate, de drept public, fără personalitate juridică, ce îndeplineşte funcţii de informare şi documentare pentru personalul didactic din învăţământul preuniversitar. Prin activitatea desfăşurată, ea sprijină procesul instructiv-educativ şi satisface nevoia de informare documentară a cadrelor didactice, fiind un nucleu de inovaţie, experimentare şi difuzare a noutăţilor în domeniul educaţiei. În plus, Biblioteca C.C.D. îndeplineşte şi funcţii de coordonare şi îndrumare metodologică a bibliotecilor şcolare din reţeaua judeţeană. Biblioteca dispune de 3 săli: sală de împrumut, sală de lectură şi depozit. Fondul de publicaţii cuprinde aproximativ 33.000 volume, în principal din domeniile: educaţie, învăţământ, psihologie, sociologie, filosofie, istorie, politică, geografie, ştiinţe exacte şi aplicate, artă. Colecţiile bibliotecii se îmbogăţesc permanent cu lucrări ce tratează prioritar teme de actualitate din domeniile psihopedagogie, management educaţional, învăţământ special, sociologie,… Pentru informaţii suplimentare legate de achiziţiile de carte precum şi de periodicele disponibile pentru împrumutul la sala de lectură, accesaţi secţiunile Achiziţii carte şi Publicaţii seriale. Biblioteca vă pune la dispoziţie şi un serviciu de referinţe prin e-mail, care vă oferă posibilitatea de a obţine informaţiile dorite fără a mai fi nevoie să vă deplasaţi la sediul bibliotecii. Mai multe informaţii obţineţi accesând secţiunea Referinţe e-mail. Pentru aflarea condiţiilor de înscriere la bibliotecă şi de împrumut la domiciliu şi/sau la sala de lectură a bibliotecii, consultaţi Regulamentul de ordine interioară disponibil la secţiunea Informaţii generale. În curând, la Biblioteca C.C.D. va fi inaugurat centrul de informare şi resurse American Corner, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite.
Editură: Înfiintata în iunie 2004, a editat pâna în prezent un numar de peste 60 de lucrari ale cadrelor didactice din judet. Continutul acestora este variat: psihopedagogie, auxiliare curriculare pentru învatamântul preuniversitar, consiliere metodica, culegeri de probleme si teste pentru examenele nationale si bacalaureat.
   

Localizare pe hartă:

 
 

Autorii zilei
(15 autori)

Azi: 1 evenimente

«NOIEMBRIE 2021»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Artistii

Propus de: adrianacotet

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre condițiile tehnice pentru lucrul online(local sau la distanță) in școala dvs.?

295 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Harţi digitale

Patrimoniul uitat - Secţiunea proiecte

Descoperă patrimoniul românesc: Meserii de altădată

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN