Viviana Grigore
Învăţământ gimnazial / Limba şi literatura română
Scoala Gimnaziala Harpasesti - Harpasesti - 2016 -2020
Acum 5 ani, nu va cunoșteam, după care , un an mai târziu, va știam numele si faptul ca îmi veți fi dirigintă. Cu primul " Buna ziua, copii!" , ați pus in inimile noastre sămînță aceea mică , aproape invizibilă de iubire care , mai târziu ,avea să devină un arbore puternic si , mai ales, veșnic .
 
0 mulţumiri
Toate povestile (1) Imi este profesor (1) Mi-a fost profesor (0) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Matostat Teodora - imi este profesor

Învăţământ gimnazial / Limba şi literatura română - Scoala Gimnaziala Harpasesti - Harpasesti - 2016 -2020

Acum 5 ani, nu va cunoșteam, după care , un an mai târziu, va știam numele si faptul ca îmi veți fi dirigintă. Cu primul " Buna ziua, copii!" , ați pus in inimile noastre sămînță aceea mică , aproape invizibilă de iubire care , mai târziu ,avea să devină un arbore puternic si , mai ales, veșnic . Veșnic la fel ca respectul si dragostea pe care le vom avea mereu față de dvs , la fel ca râsetele vesele și sincere din timpul orelor de neuitat.
În toți acești patru ani, ne am împletit emoțiile intr o carte fără de coperți, căci nu stim când am început a o scrie, dar nici nu îi vor pune vreodată final , fie el trist sau fericit.
Aceste rânduri sunt pentru dumneavoastră, pentru clipele de lumina dăruite ????.
De aceea , cu drag si iubire, va mulțumim nespus de mult, deși n am putea face acest lucru pe deplin niciodată ????❤????!

24 mai 2020

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.