Vasile Lungu
Învăţământ gimnazial / Istorie
Scoala Gimnaziala Nr.1 Moisei - Moisei - 1978 -1985
Multumesc, domnule profesor, pentru ca mi-ati insuflat dragostea pentru Isorie ! Multumesc pentru ca ati avut rabdarea de a face din mine un OM ! Multumesc, domnule profesor ! Rog pe Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza Sa, de-a dreapta Sa, si sunt sigur ca acolo, in cer, ingerii asculta cu aceeasi admiratie, lectiile dumneavoastra despre Istoria lumilor. Multumesc, domnile profesor, odihniti-va in pace si va rog sa le transmiteti marilor Stefan, Mircea, Mihai, Vlad si tuturor celor drepti conducatori ai nemurilor ca le sunt recunoscator.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (1) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Simona Tomoiaga - mi-a fost profesor

Învăţământ gimnazial / Istorie - Scoala Gimnaziala Nr.1 Moisei - Moisei - 1978 -1985

Multumesc, domnule profesor, pentru ca mi-ati insuflat dragostea pentru Isorie ! Multumesc pentru ca ati avut rabdarea de a face din mine un OM ! Multumesc, domnule profesor ! Rog pe Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza Sa, de-a dreapta Sa, si sunt sigur ca acolo, in cer, ingerii asculta cu aceeasi admiratie, lectiile dumneavoastra despre Istoria lumilor. Multumesc, domnile profesor, odihniti-va in pace si va rog sa le transmiteti marilor Stefan, Mircea, Mihai, Vlad si tuturor celor drepti conducatori ai nemurilor ca le sunt recunoscator. Vreau sa le spun tuturor ca Istoria este si va ramane cea mai frumoasa poveste.

27 iulie 2017

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.