Mariana Ilie
Învăţământ preşcolar / Activităţi pe domenii experienţiale (ADE)
Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova - Ploiesti - 2016
Stimată Doamnă Inspector Școlar - Educație timpurie, Deveniți DAR pentru existența și formarea mea prin modul dumneavoastră de a fi! Totul devine o binecuvântare când primim cu inima deschisă tot ceea ce urmează să vină. De la dumneavoastră am învățat că oamenii spun, arată și oferă ceea ce au în suflete, am înțeles că dacă mi s-a dat un vis, mi se vor da și șanse pentru a-l îndeplini.
 
0 mulţumiri
Toate povestile (1) Imi este profesor (1) Mi-a fost profesor (0) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Nicoleta Mereu - imi este profesor

Învăţământ preşcolar / Activităţi pe domenii experienţiale (ADE) - Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova - Ploiesti - 2016

Stimată Doamnă Inspector Școlar - Educație timpurie,

Deveniți DAR pentru existența și formarea mea prin modul dumneavoastră de a fi!
Totul devine o binecuvântare când primim cu inima deschisă tot ceea ce urmează să vină. De la dumneavoastră am învățat că oamenii spun, arată și oferă ceea ce au în suflete, am înțeles că dacă mi s-a dat un vis, mi se vor da și șanse pentru a-l îndeplini.
Vă doresc ca frumusețea bucuriilor mărunte, acele momente pe care le petreceți râzând cu cei din jur, să fie cele care contează pentru dumneavoastră.

"La mulți ani!"

Cu recunoștință,
Profesor învățământ preșcolar Nicoleta Mereu

8 septembrie 2016

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.