Maria Simianovici
Învăţământ profesional şi tehnic / Managementul calităţii
Grupul Scolar "Bratianu" Dragasani - Dragasani - 2010-2011
O profesoara de nota 10 si o tanara charmanta si amuzanta! Sunt onorata ca v-am avut profesoara, va doresc tot binele din lume si sper sa prosperati in continuare in cariera. Mie cel putin, mi-ati insuflat dragostea pentru limba franceza ,dar si altor colegi! Sunteti una dintre profele mele preferate datorita caracterului frumos si atmosferei pe care reusiti cu usurinta sa o aduceti.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (1) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Mihaela P - mi-a fost profesor

Învăţământ profesional şi tehnic / Managementul calităţii - Grupul Scolar "Bratianu" Dragasani - Dragasani - 2010-2011

O profesoara de nota 10 si o tanara charmanta si amuzanta! Sunt onorata ca v-am avut profesoara, va doresc tot binele din lume si sper sa prosperati in continuare in cariera. Mie cel putin, mi-ati insuflat dragostea pentru limba franceza ,dar si altor colegi! Sunteti una dintre profele mele preferate datorita caracterului frumos si atmosferei pe care reusiti cu usurinta sa o aduceti. Multumesc, multumesc, multumesc, scumpa profesoara.....si sa stiti ca imi face placere faptul ca pot impartasi aici aceste ganduri frumoase, adica ceea ce simt, pentru ca sunt sincera si din prima zi de cand v-am cunoscut am stiut ca putem face o echipa buna! FELICITARI!

29 iulie 2015

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.