Maria Fătu
Învăţământ gimnazial / Matematica
Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Braila - Braila - 2005
Profesor învățământ gimnazial, disciplina Matematică, Școala Gimnazială Mihai Eminescu, Brăila - Un profesor deosebit, dedicat materiei predate, care mi-a sădit în suflet pasiunea pentru matematică, pe care o împart astăzi cu elevii mei. Vă doresc sănătate, putere de muncă și elevi cel puțin la fel de conștiincioși, precum am fost noi.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (1) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Bogdan Turtoi - mi-a fost profesor

Învăţământ gimnazial / Matematica - Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Braila - Braila - 2005

Profesor învățământ gimnazial, disciplina Matematică, Școala Gimnazială Mihai Eminescu, Brăila - Un profesor deosebit, dedicat materiei predate, care mi-a sădit în suflet pasiunea pentru matematică, pe care o împart astăzi cu elevii mei. Vă doresc sănătate, putere de muncă și elevi cel puțin la fel de conștiincioși, precum am fost noi. Mulțumirea unui dascăl nu poate fi mai mare decât atunci când foștii elevi se întorc cu drag către dumnealor, pentru a spune mulțumesc. Pentru că suntem o societate informațională, și mediul online a luat de mult locul scrisorilor, am ales această cale pentru a vă spune ”Mulțumesc!”. Cu stimă și recunoștință, Bogdan T.

2 iunie 2014

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.