Madalina Adriana Popescu
Învăţământ gimnazial / Matematica
Scoala Gimnaziala “Pia Bratianu” - Ramnicu Valcea - 2015
În acest scurt mesaj vreau să adresez sincere mulţumiri doamnei profesor Madalina Adriana Popescu. Cu o deosebită plăcere subliniez faptul că vă sunt absolut recunoscătoare pentru sfaturile inspirate şi discrete, pentru blândeţea cu care m-ați călăuzit pe calea devenirii profesionale.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (1) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Ana-Maria Pleșoianu - mi-a fost profesor

Învăţământ gimnazial / Matematica - Scoala Gimnaziala “Pia Bratianu” - Ramnicu Valcea - 2015


În acest scurt mesaj vreau să adresez sincere mulţumiri doamnei profesor Madalina Adriana Popescu.
Cu o deosebită plăcere subliniez faptul că vă sunt absolut recunoscătoare pentru sfaturile inspirate şi discrete, pentru blândeţea cu care m-ați călăuzit pe calea devenirii profesionale.
Sincere mulțumiri pentru libertatea pe care mi-ați acordat-o în relația mentor-debutant, căci doar ea m-a încurajat să explorez noi tărâmuri şi să mă desăvârşesc ca personalitate, iar cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o a fost aceea că perseverenţa învinge orice obstacol.
Cu multă caldură în suflet îmi exprim gratitudinea pentru că aţi contribuit la formarea şi dezvoltarea mea ca specialist.
Aţi fost şi veţi fi pentru mine un model de comportament, prestanţă şi erudiţie.
Vă preţuiesc și vă mulțumesc nespus pentru că aţi ştiut să mă îndrumaţi cu exigenţă, dar şi să mă povăţuiţi cu dragoste!!

29 mai 2018

Comentarii (2)

0 0

30.05.2018 06:49 madalinaadriana

Multumesc, draga mea!
Este întotdeauna o plăcere să colaboraezi cu persoane competente, amabile şi constant preocupate de devenirea profesională şi perfecţionarea tehnicilor şi metodelor de predare aşa cum eşti şi tu!

0 0

25.04.2019 14:53 madalinaadriana

Scoala mea este SCOALA GIMNAZIALA NR.5 DIN RAMNICU VALCEA

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.